Аналіз фіналу Кубку Києва, Аналіз фіналу Кубку Києва, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

10.08.2023

Аналіз фіналу Кубку Києва

10.08.2023

Аналіз фіналу Кубку Києва

  Alser - ФК Козаки ( 10-1 )

Нууу, просто розгром. Кращого фіналу для Алсера і уявити не можна. Звісно, ми очікували більш-менш рівну гру, але вийшов дуже великий контраст, тому що, коли у Козаків більшість їх основного складу була відсутня, у Алсера навпаки, приїхали абсолютно всі лідери, які тільки могли. Господарі не сильно впевнено стартували, адже Козаки гідно трималися і давали жорский відпір, але так було не довго. Як тільки Алсер розігрався, то почались фантастичні комбінації, з яких більшість були гольові!

 

 

  В1 - FC Energo ( 3-0 )

Не дивлячись на те, що Енерго грало на перемогу і в їх очах було видно полум‘я, а в діях шалене бажання, Б1 не залишило їм шансів. Господарі не то що набирають оберти з кожною грою, а відверто лякають усіх інших команд своїм натиском, контролем, дисципліною і зігранністю, як і було в цьому матчі за третє місце. Безперечно, яскравий матч двох сильних і гідних один одного команд, але Б1 конкретно і заслужено переграла Енерго, і завоювала кубок за третє місце Gold Cup.

 

 

  FC Svyatobor - Brugge ( 4-5 )

А як же хотілось серію пенальті! Все до цього й шло, але Брюге все ж дожали і на останніх хвилинах лідер команди - Микола Бойко забив переможний п‘ятий гол, який подарував команді кубок за третє місце Diamond Cup. Святобор же подавав величезні надії, в своєму стилі відігрував гол за голом, але нажаль чогось їм все-таки не вистачило. Чого саме? На це знають відповідь тільки вони, а от ми точно знаємо, що бронзові медалі у Брюге цілком заслужено!

 

 

  Жуляни - Вікторія ( 8-0 )

Хотілось, звісно хотілось рівної гри і багато хто очікував на повільний, але стабільний і безпомилковий перебіг подій. Але не так сталось, як гадалось. Поєдинок, який видався дуже контрастним і результативним, в одні ворота. З перших хвилин Вікторія всім дала зрозуміти, що вона прийшла за золотом, але їхня жага до перемоги продовжилася не довго. Жуляни знову показали абсолютно всім, що вони безстрашні і що їм без різниці з ким грати. У них є ціль і вони до неї беззупинно йдуть, знищуючи все на своєму шляху. Безумовно обидві команди заслуговують на оплески і овації. Жуляни за свою бездоганну, точну, сконцентровану і витончену гру, а Вікторія за те, що попри розгромний рахунок, хлопці ні на секунду не виключались і грали так, начебто на табло 1:1.

 

 

  ФК Сокіл - Патріот ( 5-1 )

Схоже що хлопці з Сокіла відверто переплутали матчі, адже їхня гра за третє місце нагадувала фінальне протистояння за золото. Не дивлячись на те, що Патріот відкрив рахунок, господарі ні на секундочку не засмутились, а навпаки, почали створювати ще більший тиск на ворота суперника. Попри гарну командну гру, гостям у цьому поєдинку відверто чогось не вистачало, чи то індивідуальної майстерності, чи то везіння в деяких епізодах. А от Сокіл феєрив і грав тільки на перемогу, адже коли в цих хлопців йде гра, то вони не переможні!

 

 

  ЛФК Максимус - Respublika ( 0-1 )

Не дивлячись на те, що в цьому матчі був забитий тільки один гол, це був один з яскравіших фіналів, адже моментів в обох команд було безліч. Та і сама гра була до останньої хвилини напружена, адже Максимус створював небезпеку у воріт суперника регулярно, особливо у другому таймі, але нажаль безуспішно. Чому так? Відповідь є. Це була одна з кращих ігор Республіки за останній час. Злагоджені дії в обороні і підстраховка одне одного принесли результат, а саме золоті медалі у фіналі! Заслуговано!

 

 

  FC Molfar - Syndicate ( 1-1 ) СП ( 4-3 )

Гра, яка більше всього була схожа на справжню битву за золото. Саме таким має бути фінал Кубку. Шалені емоції, високі швидкості, жорстока боротьба і жодного права на помилку! Ох і поєдинок видався! Однозначно, Сіндікат у фіналі показав таку гру, таке бажання і наснагу, що Мольфари у деякі хвилини гри, навіть не були до цього готові, чим і поплатилися. На перших секундах другого тайму гості забили просто шедевральний гол! Здавалось би, ось уже золото у Сіндіката в кишені, але господарі билися до кінця і на 57-й хвилині забили м‘яч у відповідь. Справжній екшн, фантастичний фінал! Долю абсолютно рівного поєдинку вирішила серія пенальті, в якій фортуна була на боці Мольфарів!