Збірна фіналу Кубку Києва, Збірна фіналу Кубку Києва, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

11.08.2023

Збірна фіналу Кубку Києва

11.08.2023

Збірна фіналу Кубку Києва

Вр. Брагінець Андрій ( Syndicate )

Людина фіналу! Не дивлячись на те, що його команда взяла срібло, Андрій особисто гідний золота за матч з Мольфаром. Дивовижна самовіддача разом з великим досвідом допомагали Брагінцю зберігати воротами сухими аж до 57-ї хвилини. Таким і повинен бути справжній воротар! Підказувати своєму колективу і керувати процесом. Серія пенальті хоч і програна, але Андрій вгадав усі напрямки ударів і один відбив, а це багато чого варте! Однозначно, Брагінець гідний збірної туру.

 

 

Цз1. Юрков Роман ( Respublika )

У Романа є різні по успішності матчі, але цей фінал… Юрков індивідуально дуже технічний, непередбачуваний і холоднокровний гравець, а коли ці всі якості ще й поєднуються з шаленим бажанням перемогти і нескінченною самовіддачею, то результат не змушує довго чекати. Як сказав сам Роман: « У фіналі був забитий тільки один переможний м‘яч, який подарував команді перший трофей ». Забив його не Юрков, але хто ж створив сам момент? Роман у своєму стилі зі своєї частини поля змістився до зони карного майданчика і віддав тонесеньку гольову, вивівши партнера майже один на один з голкіпером.

 

 

Цз2. Федорчук Павло ( FC Molfar )

Дуже довга відсутність через травму, повернення і відразу у фінал? Відразу у стартовий склад? Цього багато хто не зрозумів, а особливо, напевно всі 7 запасних гравців Мольфара. Але Павло довів протилежне і показав не тільки противнику, а й своїй команді, що він збирається лише перемагати! Саме цим він піднімав бойовий дух команди на протязі всієї гри. Попри це все, ні одної помилки в обороні і беззупинна гра на атаку, тільки на загострення. Таке враження, що його команда у потрібні моменти просто підживлюється  його бойовим налаштуванням і шаленим бажанням. Це все було помітно у його очах, навіть з трибун!

 

 

Лпз. Джафаров Максим ( Alser )

Цього гравця ми всі, та і Алсер теж, бачимо відверто рідко, але коли вже Максим приїздить на ігри, то гра його команди набуває більш обширного значення, стає яскравішою. Джафаров своїми діями, індивідуальною майстерністю і, попри те, що він ще молодий, своїм досвідом робить гру насиченою. З‘являються небезпечні і круті комбінації, довготривалий контроль м‘яча і взагалом, гра команди змінюється в кращу сторону. Максим її однозначно підсилює, а у фіналі так взагалі, він зробив практично всю гру і все, що від нього очікували партнери. Виклався на повну!

 

 

Цпз. Бойко Микола ( Brugge )

Гра цього гравця інколи буває неоднозначною, але якщо Микола входе в кураж, то команді противника можна тільки поспівчувати. Бойко грав на одній із самих важливих позицій - центральний півзахисник і впорався зі своїми обов‘язками на всі сто. Він був по справжньому мозком своєї команди і майже всі атаки, комбінації і загострюючі моменти йшли через нього. Попри це все Микола встигав повертатися в оборону, в деяких моментах, і допомагати своїм хлопцям. Та ще й хет-трик реалізував у такому важливому матчі, а один з його забитих м’ячів безумовно претиндує на звання кращого голу ввікенду. З дальньої відстані прямий удар точнісінько в дев‘ятку, фантастика!

 

 

Ппз. Горовенко Максим ( В1 )

Тихий, мовчазний, сконцентрований, досвідчений і неймовірно технічний гравець. Максим привертає до себе увагу виключно своєю надійною і стабільною грою у півзахисті. Це універсальний гравець, який може взяти гру на себе, реалізувати будь-який момент, відпрацювати в обороні і має правильне футбольне мислення. У матчі проти Енерго, він показав просто шалену боротьбу. Не дивлячись на те, що статурою і комплекцією свого тіла він поступався суперникам, Горовенко не програв жодного єдиноборства, а своїм натиском на опонентів, ще більше підняв бойовий дух своїх хлопців, які попри це все і так захоплювалися і хвалили Максима на протязі усієї гри.

 

 

Фр1. Гуральский Данило ( Жуляни )

В такому матчі, як фінал Gold Cup, дуже тяжко визначити кращого гравця протистояння, особливо, коли Жуляни забивають вісім безвідповідних м’ячів. Звісно Данило взяв участь у більшості голів і сам оформив дубль, але сама гра цього футболіста варта уваги! Стрімкі індивідуальні проходи на шаленій швидкості і з філігранною технікою не залишать байдужого нікого! А його націленість і налаштованість на ворота, це взагалі окрема розмова. Цьому хлопцю не можна давати простір, інакше вам залишиться тільки виймати м‘яч з сітки! Однозначно лідер своєї команди, який вкотре заслуговано потрапляє у збірну туру і також вкотре отримує звання кращого бомбардира Кубку!

 

 

Фр2. Романов Владислав ( ФК Сокіл )

Гравець, який на 100% по всім параметрам доповнює свою команду. Він, відверто кажучи, вписується у колектив, як ніхто інший! Владислав грає на команду, а команда грає на нього. У матчі проти Патріоту це було яскраво видно. Романов, окрім чудового футбольного розуміння, володіє ще й чудовою технікою. І, саме головне, він володіє гольовим відчуттям, це саме те, що потрібно гарному форварду! Володіти мало, потрібно це демонструвати і доводити на практиці, з чим Владислав чудово впорався у останньому матчі. Прекрасна гра на позиції хибної дев‘ятки і серйозна результативна статистика, яка підтверджує рівень гравця. Два голи і два асиста!