Аналіз фіналу Кубку Києва 8х8, Аналіз фіналу Кубку Києва 8х8, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

05.12.2023

Аналіз фіналу Кубку Києва 8х8

05.12.2023

Аналіз фіналу Кубку Києва 8х8

• B1 “be first” - Respublika ( 3-3 ) СП ( 2-3 )

Дуже блискуча гра від обох команд закохувала в себе у фантастичному фіналі Gold Cup. Від перегляду матчу не можна була відірватись, навіть попри те, що на вулиці була неймовірно холодна погода. На сильний вітер навіть ніхто не звертав уваги, адже гравці в цьому протистоянні були набагато швидші за нього! Все, що потрібно було глядачеві збулось, а саме, емоційна гольова перестрілка в поєднанні з досвідченими гравцями та висококласною грою. Матч закінчився з рахунком 3:3 і двом абсолютно рівним командам прийшлось вирішувати долю у післяматчевій серії пенальті. Республіка перемогла, але не можна чітко сказати, що хтось був сильніший. У гостей просто було більше мотивації та бажання. Блискучий фінал!

 

 • Antihype - ФК Фрегат ( 0-2 )

Фінал Bronze Cup був не менш емоційний, чим попередній матч. Хоч сам рівень гри був трішки нижчий, адже очевидно, це бронзовий кубок, але накалу в цьому поєдинку було аби не більше. Обидві команди були в своїх оптимальних складах, що насправді рідкість і зрозуміла справа, мали рівні шанси на перемогу. Перший тайм закінчився з нічийним рахунком і це тільки довело те, про що писалось раніше. На початку другої половини гри перевагою заволодів Фрегат, скориставшись розконцентрованістю своїх суперників. І потім вже вони не мали права допускати помилку, адже по-перше це фінал, а по-друге, у них була шалена група підтримки, яку хотілось би відзначити, адже вона зіграла ключову роль!

 

 • Brugge - FC Dich ( 3-2 )

Фінал Silver Cup. Якщо ви не були присутні на цьому матчі, то обов‘язково дочитуйте цей текст, вмикайте Youtube та насолоджуйтесь переглядом, адже це був шедвр! В цьому протистоянні було все! Від незабитого пенальті до неймовірного камбеку. Розпочалася гра на напруженій ноті і з перших секунд було багато боротьби, так як це стихія саме ФК Діч, то вони перші відкрили рахунок і це не дивно. Згодом, у другому таймі вони збільшили свою перевагу і здавалось би, що тут вже зробиш? Але Брюге не опустило руки і за 10 хвилин до кінця гри зробило неймовірний кам-бек. Що тут ще сказати, однозначно, заслужена перемога господарів, яка подарувала їм золото!

 

 • FC Molfar - АФК Альянс ( 5-3 )

Поєдинок за третє місце у Silver Cup закривав цей ігровий день і люди, які за ним спостерігали, однозначно пішли зі стадіону максимально зарядженні емоціями! Для кого, а от для Мольфарів цей матч був надпринциповим і це не через бронзові медалі, а через їх особисті провальні виступи з цією командою, яку за весь сезон вони ні разу не перемогли. Попри непоганий та бойовий склад у Альянсу, який показав як завжди гідну гру і попсував нерви своєму противнику, Мольфари все ж були більш сконцентровані, впевнені, швидші та технічні. Вони заради принципу хотіли перемогти і зробили це, завоювавши заслужене третє місце та закінчивши сезон на позитивній ноті!