Збірна фіналу Кубку Києва 8х8, Збірна фіналу Кубку Києва 8х8, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

08.12.2023

Збірна фіналу Кубку Києва 8х8

08.12.2023

Збірна фіналу Кубку Києва 8х8

Вр. Макуха Ілля ( ФК Фрегат )

Ілля, як то кажуть, застрибнув у останній вагон потяга і в останньому турі кубку все ж потрапив у збірну. І це цілком заслужено, адже його робота на воротах не викликає ніяких сумнівів. Це був фінальний матч за перше місце і кожна помилка могла бути вирішальною, але Макуха не допустив жодної і попри серйозну лінію нападу у суперників, яка створювала небезпечний епізод за епізодом, Ілля впорався з усіма ударами і зберіг свої ворота у недоторканності, тим самим зробив величезний внесок у золоту перемогу ФК Фрегат!

 

 

Цз1. Безрідний Роман ( Respublika )

Хто як не він мав відповідати за оборонну ланку своєї команди у фіналі Gold Cup. Роман є одним з самих холоднокровних гравців Республіки і безумовно, всі ті якості, які роблять його одним з кращих гравців ліги, можна перераховувати дуже довго. Але щоб їх всіх не називати, адже їх дуже багато, ми просто скажемо, що саме у цьому матчі вони набули ще більше значення та чинності і Безрідний використав свої можливості на всі сто відсотків. А на прикінці матчу ще й віддав свою фірмову гольову передачу, після якої його команда перевела гру у серію пенальті!

 

Цз2. Ліпінський Роман ( Brugge )

Один з ключових гравців своєї команди і безперечно та особа, від якої багато чого залежить, як в неприступній обороні так і в стрімкому нападі. На цьому форматі наврядчи є таке амплуа, але Роман справжній універсал. Він може зіграти на будь-якій позиції і саме головне, принести своїми діями користь команді. Саме це і свідчить про висококласний індивідуальний рівень гравця. Паралельно з цим, Ліпінський має неабияку холоднокровність. Ми це побачили у фіналі Silver Cup. За декілька хвилин до кінця гри Роман вдало і впевнено реалізував пенальті і подарував команді золото!

 

Лпз. Кокора Ілля ( ФК Фрегат )

Груповий етам, раунди плей-офф і всі подібні стикові матчі не можна зрівнювати з фіналом, адже це зовсім друга стихія і в таких протистояннях на кон ставиться все! Звісно, налаштованість у команд на максимумі, особливо у захисників. Але, є одне але. Всі перераховані аспекти вище, Кокорі взагалі без різниці. Він як грав в попередніх турах на високому рівні, так грав і у фіналі, тільки ще краще. Відверто кажучи, захисників з їх фінальною та серйозною налаштованістю, він не відчував. Що тут говорити? Максимальний процент корисних дій. Один забитий м‘яч та одна гольова передача!

 

Цпз. Крамар Антон ( Respublika )

Один з найстабільніших і найдосвідченіших гравців нашої ліги, якшо не самий! Крамар завжди грає круто і на його гру не те що приємно дивитись, вона зачаровує, неможливо відірвати очей. Звісно, його пройдений футбольний шлях вражає, але паралельно з цим, він не з тих гравців, які цим вихваляються і грають з завищеним его. Він, простими словами, трудяга. Дуже працьовитий гравець, який однозначно грає ключову роль в команді і зіграв основну роль у фіналі, забивши останній м‘яч в основний час і вивівши Республіку і серію пенальті, яку вони виграли! Безперечно, лев матчу!

 

Ппз. Горовенко Максим ( В1 «be first» )

І знову ми бачимо це ім‘я, знову він. А що ще поробиш? Максим, відверто з‘їдає своїх конкурентів на потрапляння в збірну туру. Його гра абсолютно безпринципова і коефіцієнт корисної дії у нього дуже високий, якщо не найвищий в команді. Беручи до уваги те, що грає він не повні матчі, Горовенко самий результативний гравець своєї команди. І у фінальній грі Gold Cup він також був ключовою особою. Попри те, що його команда програла, особисто він відіграв на топ рівні, впринципі як завжди. Забив гол, віддав гольову передачу, та граючи попереду вигризав усі м‘ячі та вигравав всю боротьбу. Універсальний воїн!

 

Фр1. Колочавін Олександр ( ФК Мольфар )

І де Мольфар його знайшов? Можливо це вихованець Барселони? Нікому нажаль не відомо, але його гра однозначно підтверджує те, що він зовсім не простий гравець. В чому ж його родзинка? Перше, що кидається в очі, так це те, що м‘яч у нього забрати майже не реально, таке враження, що він з ним одне ціле. Його рухи тяжко прочитати, не кажучи вже про те, щоб наздогнати. Цех хлопчина протягував у себе на спині і двох і трьох гравців, цікаво те, що для нього не було проблемою. Чудова гра в ролі диригента атак, яка принесла команді безліч моментів. Сам Олександр себе також не обділив, реалізувавши дубль! Єдине питання, де ж він був раніше!?

 

 

Фр2. Хайрутдінов Тимур ( ФК Мольфар )

Не часто цей хлопець з‘являється на іграх команди, але якщо він присутній, то це знають всі і не тільки Мольфар, голи буде кому забивати. Самий справжній нападник! Гравець саме того формату і з тим стилем гри, яких мало. Тимур може і чудово вміє грати під напругою захисників, а якщо бути точним, грати на стовпа. Але, паралельно з цим він володіє чудовим швидким та правильним мисленням, яке допомагає йому приймати правильні рішення у складних моментах. Якщо Хайрутдінов приймає м‘яч у карному майданчику, у більшості випадків це гол. Саме так було в матчі з Альянсом за третє місце. Два голи і один асист, що ще потрібно?