Анонс 1тур Кубка Києва з футболу 8х8 |Diamond League Сup 8x8 Autumn 2024, Анонс 1тур Кубка Києва з футболу 8х8 |Diamond League Сup 8x8 Autumn 2024, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

03 жовтня

Анонс 1тур Кубка Києва з футболу 8х8 |Diamond League Сup 8x8 Autumn 2024

03 жовтня

Анонс 1тур Кубка Києва з футболу 8х8 |Diamond League Сup 8x8 Autumn 2024

Вже в цю неділю стартує Diamond League Сup 8x8 Autumn 2024. Цікавий матч відкриватиме ігровий день. B1(be first) гратиме проти пивоварів. Цей матч може претендувати на звання центрального в турі. Дудляр завершили  місяць тому виступи у Вищій лізі Даймонд ліги формату 11x11. Хоча  частина основних гравців грає за Syndicate в чемпіонаті 8x8, все ж це інша команда. Гості скучили за футбольними баталіями, з великою жагою повертаються до офіційних змагань, на цей раз у Кубку формату 8-8.  B1 в чудовій формі, саме команда Євгена Федєєва буде фаворитом цього матчу, Дудляр готові до гри і можуть здивувати .

Декілька тижнів тому Республіка розгромила Антихайп в чемпіонаті з рахунком 8-1. На цей раз команди розпочинають боротьбу в Кубку. Саме в кубку Ліги минулого року господарі виграли у Республіки з рахунком 3-2.  Гості в шаленій формі і тут лише чудовий збір і настрій господарів зможе зупинити Республіку від чергової розгромної перемоги. Тож подивимось в неділю як завершиться чергове протистояння цих команд.

3-й матч Кубкового ігрового вікенду. Максимус і Нова Англія можуть подарувати вболівальникам чудові емоції. Нова Англія здобула 2 перемоги поспіль в чемпіонаті і готові продовжити успіхи на цей раз в кубку. Проте команда Максима Фролова,  кубковий колектив і тут саме вони мають більший досвід. Матч в якому прогнозуємо багато боротьби, небезпечних моментів і  мінімальну перемогу команди, яка зуміє краще реалізувати свої моменти.

Ще один цікавий матч. Прогнозувати результат якого складно. Команди до цього матчу, не зустрічались між собою, тож це буде перша їх дуель. Трішки більшим фаворитом все ж виглядає Мед, але поки їм не вистачає стабільності провести на рівні весь матч, Алсер натомість здобув першу перемогу в минулому турі Чемпіонату і  має  мотивацію вдало почати кубок з перемоги.

Кристал розгромно поступився B1, Сокіл програв розгромно Республіці. В цьому матчі особиста зустріч двух невдах минулого тура чемпіонату. Але це зустріч  в рамках Кубка і тут мотивація у обох команд почати успішно.  Очікуємо багато боротьби, фолів, гри атаки на атаку. Прогноз, нічия або мінімальна перемога когось з команд.

Молодь  СНВ розпочне свій шлях в Кубку Даймонд Ліги матчем проти NoSense. Ще один яскравий матч в рамках 1тура Кубка. Цікаво буде глянути на талановиту молодь СНВ в грі проти досвідченої команди NoSense. Хто виграє молодь чи досвід дізнаємось вже в цю неділю.

Мольфари набрали чудову форму. Фаворитом матчу виглядають саме господарі, проте гравці Фристайла за 5турів Чемпіонату набрались досвіду і також вже навчились протистояти більш досвідченим колективам. Подивимось чи спрацює магія Мольфарів на гравців Фристайла.

 Brugge і  Progress Kids завершуватимуть 1-го тур Кубкового вікенду. Брюге переможець весняного кубка, срібний призер чемпіонату і тепер до цих здобутків спробує додати перемогу в осінньому кубку. Пивовари явні фаворити цього матчу, проте Progress Kids, вже відбирали очки у більш іменитих суперників в чемпіонаті. Для обох  команд важливо cтартувати з перемоги в цьому матчі і цією перемогою задати темп для виходу в чвертьфінал кубка. 

Дякуємо ЗСУ, Героям Слава!