Анонс 6-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 6 -го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

18 жовтня

Анонс 6-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

18 жовтня

Анонс 6-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Після 2-х тижневої паузи, повязаної з іграми Кубка Даймонд Ліги, нарешті повертаємось до матчів Чемпіонату. Нова Англія набрала чудову форму і має 3 перемоги поспіль, Антихайп команда настрою. Якщо господарі зберуть оптимальний склад, то буде дуже нелегко гостям здобути чергові 3 очки.

Енергетики мали 2-х тижневий відпочинок, оскільки команда не бере участь в Кубку ліги. Чи піде ця пауза на користь, подивимось. Гості ж натомість в кубку розгромно поступились Брюге і тепер будуть хотіти реваншу у цьому матчі. Енерго має брати 3 очки, проте головне тут гарний збір і настрій на гру, оскільки молодь Прогреса на старті сезону вже не раз карали своїх суперників  за недооцінку. Як буде цього разу, дізнаємось вже в цю неділю.

Сокіл проти Меду цікавий матч. Фаворитом виглюдають господарі, які минулого вікенду в матчі Кубка здолали супротив ще одного представника вищої Ліги чемпіонату ХФЛ 11x11. Сокіл ще не гарантував собі участь у Вищій лізі, тому в цьому матчі настрій лише на перемогу. Мед натомість вже дограє відбірковий етап і готується потроху до старту  навесні  Першої ліги  Чемпіонату Києва 8x8.

Цікавий поєдинок, який має всі шанси стати видовищним. B1 разом з Республікою мають всі перемоги на старті  і  мають намір продовжити виграшну серію. Nosense  дебютувавши з 3-х перемог в чемпіонаті, минулі 2 тури зазнали  поразок. Обидві команди налаштовані лише на перемогу, гра за 6 очок.

Кристал ще має шанси на потрапляння в ТОП-4 за підсумками першого етапу Чемпіонату. Для цього їм потрібно  перемагати Фристайлу і саме гості є фаворитом цього матчу. Що зуміє протиставити Фристайла команді Кристал подивимось вже в цю неділю.

Один з центральних матчів цього вікенду. Якщо подивитись статистику особистих зустрічей, то перевага на боці Brugge, 2 перемоги і одна поразка. Обидві команди в гарній формі  підходять  до чергового протистояння. Як Molfar так і Brugge багато забивають в останніх іграх. Очікуємо видовищного матчу з красивими голами, які забивати  команди точно вміють. Тож не пропустіть цей матч вже в цю неділю.

Зустріч двух аутсайдерів групи В. В цій грі можна очікувати як нічию так і перемогу кожної з команд. Алсер в Кубку Даймонд ліги вдало стартував з перемоги над Медом, Максимус знову не зумів виграти.Цей матч шанс для обох команд здобути перемогу і покращити своє місце в турнірній таблиці.

Центральний матч тура. Ця гра за погодженням організаторів команд має відбутись в наступну середу, 23 жовтня, о 20-30. Зустріч Чемпіона проти Бронзового призера. Syndicate минулого сезону упустив чемпіонство зігравши в нічию з Сокілом в останньому турі Чемпіонату і пропустив Республіку на перше місце в турнірній таблиці, а самі опустились на третє місце. Команда Дмитра Маруженка в минулому і позаминулому сезоні двічі обігрувала команду Юрія Глизя. Проте наразі Республіка в шаленій формі, забивши 54 голи своїм суперникам  в чемпіонаті і пропустиши лище 3 голи, вигравши всі свої матчі. Syndicate спробує зупинити  Республіку. Хто виграє цей матч, прогнозувати важко, адже обидві команди високого рівня і тут навіть єдина помилка може вплинути на кінцевий результат. 

Дякуємо ЗСУ, Слава Україні!