Аналіз 9-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Аналіз 9-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

18.10.2023

Аналіз 9-го туру Чемпіонату Києва 8х8

18.10.2023

Аналіз 9-го туру Чемпіонату Києва 8х8

• Antihype - ФК Фрегат ( 1-4 )

Оце був матч! Не дивлячись на те, що зустрічались дві команди, які знаходяться внизу турнірної таблиці, гра видалася дуже емоційною і в першу чергу, яскравою, адже, відверто кажучи, було на що подивитись! Ініціативою у першому таймі заволодів Фрегат, хоч безліч моментів було, як у одної, так і в іншої команди. На початку другого тайму, Антихайп відновив паритет, але, напевно відсутність деяких лідерів команди не дозволила вийти вперед. Натомість, Фрегат тис, тис і дотис та за 5 хвилин до кінця гри забив три безвідповідних голи.

 

 • ЛФК Максимус - 35+ ( 3-3 )

Це був один з самих цікавих матчів туру, який тримав напругу, аж до останньої секунди матчу. Попри те, що 35+ першим відкрив рахунок на екваторі першого тайму, саме команда Максимус може занести його собі в актив, адже перші 30 хвилин закінчились на користь господарів з рахунком 2-1. Другий тайм розпочався, уже з несподіванки для гостей! П‘ять хвилин і рахунок 3-1. Це було щось! Саме тоді, розпочалася справжня гра, де обидві команди показали футбол на максимальному рівні. Попри експерементальний склад, Максимус показав одну з кращих своїх ігор і саме для них, сезон закінчився на непоганій ноті!

 

 • FC Svyatobor - ФК Атлетик ( 6-2 )

Поєдинок, від якого не очікували такого результату, але, попри розгром, обидві команди продемонстрували чудовий футбол, який тримав всіх під напругою, аж до 56-ї хвилини, після якої Святобору першому вдалося вирватися з нічиєї та забити гол, але зупинитися йому, уже було не під силу. За чотири хвилини, господарі забили три безвідповідних м‘ячі та поставили жирну крапку в матчі, закінчивши сезон на позитивній ноті. Атлетик в свою чергу міг перемагати, адже індивідуально, команда нічим не гірше суперника, але головний їх мінус, це стабільність. Саме це, ми їм і бажаємо у наступному сезоні!

 

 • Патріот - ФК Козаки ( 2-1 )

Справжній, морально-вольовий поєдинок для обох команд, які з‘ясовували відносини з максимальною напругою, але сильнішими, все-таки, виявились господарі. Матч був фантастичний і від самої гри не можна було відірвати очей. Перший гол був забитий, аж на 40-й хвилині зустрічі. Козакам вдалося вийти вперед і саме тоді, відразу здалося, що матч уже закінчено, адже обидві команди не підпускали одне одного до власних воріт. Але, Патріот виявився більш цілеспрямованим і принциповим та показав справжній, переможний характер, за рахунок чого, достроково гарантував собі друге місце у чемпіонаті!

 

 • Альянс - Alser ( 1-1 )

Це був дуже яскравий та водночас напружений матч, між командами, які володіють дуже висококласними гравцями і паралельно з цим, мають неабиякі проблеми зі стабільністю, адже ключові виконавці, зазвичай відсутні. Так сталось і в цьому поєдинку, після якого більшість глядачів, напевно задалися питанням: «А що було б, якщо всі основні гравці були присутні на грі?». Саме таку проблему більше всього мав Алсер, який був фаворитом поєдинку, але обидві команди створили стільки моментів, що рахунок мав бути, набагато більшим. Воротарі обох колективів відіграли, просто бездоганно, це саме їх заслуга в тому, що було забито так мало голів!

 

 • FC Syndicate - FC Molfar ( 4-3 )

Поєдинок, який за всіма параметрами був гідний вищої ліги, адже зустрілись два неймовірно сильних колектива, які мають у своєму складі дуже потужних та професійних виконавців, які, попри те, що індивідуально на високому рівні, ще й чудово зіграні одне з одним. За грою цих команд всі спостерігали, ні на секунду не відволікаючись, адже напруга була шаленою. Здавалось, що в цьому випадку турнірне становище взагалі не важливе, а просто вирішувались відносини заради принципа. Це, однозначно, був центральний матч туру, а в тиких поєдинках, долю вирішує лиш одна помилка, тому що рівень космічний, а ставки високі. Цю помилку допистили, саме Мольфари, а Сіндікат за це, відразу покарав.

 

 • Respublika - FC Energo ( 2-2 )

Поєдинок закінчився з бойовою нічиєю, яка повністю влаштовувала команду ФК Енерго. Задача мінімум для гостей, щоб закінчувати чемпіонат на третьому місці, була саме нічия і вони її виповнили. Звісно, Енерго та команда, яка для себе ставить тільки максимальні задачі і цей поєдинок мав бути не виключенням, але, те, про що більшість не знає, в цьому матчі стало явним. Всі дізналися, які зуби може показати Республіка і в який футбол вона вміє грати. При присутності усіх основних гравців, для господарів майже немає неможливих задач! Це був фантастичний поєдинок, який обидві команди можуть занести собі в актив! Єдине, що прикро, так це те, що цей матч так швидко закінчився!

 

 • ФК Сокіл - FC Dich ( 2-0 )

Неймовірна напруга навколо команди господарів була, напевно ще за два дні до цього поєдинку, адже вони всі чудово розуміли, що перемога у цьому матчі, робить їх достроковими чемпіонами Gold Liga B! Але цю перемогу потрібно було ще здобути, а суперник у них був, відверто не з простих! ФК Діч, таке враження, що навіть не дивиться у турнірну таблицю, адже ці хлопці грають тільки заради самого футболу та перемоги, принципово! Вони не женуться за славою, а грають у свій футбол. А з такими командами грати найскладніше, а особливо, перемагати. Тому, скориставшись нагодою, вітаємо ФК Сокіл Чоповичі з перемогою у складному матчі та у надцікавому чемпіонаті!