Аналіз 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Аналіз 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

26.10.2023

Аналіз 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8

26.10.2023

Аналіз 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8

• ФК Фрегат - Патріот ( 1-0 )

Це була зустріч між командами, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, але при цьому, ми побачили рівний матч двох конкурентноспроможних колективів. Не дивлячись на те, що Патріот уже забезпечив собі срібло у чемпіонаті ще у минулому турі, він не зміг продемонструвати той футбол, який від нього очікували. А от Фрегат, в свою чергу, по справжньому здивував, не тільки результатом а і всією грою вцілому. Вони заслужено перемогли і закінчили чемпіонат на дуже приємній ноті! А сама гра, попри лише один забитий м‘яч, була дуже емоційною!


 • FC Dich - ФК Козаки ( 3-0 )

Останній тур чемпіонату і єдина гра, в якій жила інтрига, адже команди боролися за бронзу у Голд Ліга Б. Козакам було достатньо лише нічиї, для того, щоб залишатися на третьому місці, але вони не впоралися з задачею мінімум і не забили жодного м‘яча. Але, це не їх провина, а більше заслуга ФК Діч, яка по справжньому билася до останньої секунди матчу і забила три безвідповідних м‘ячі, закінчивши останній матч в сезоні солодкою перемогою та заслуженим третім місцем у чемпіонаті. Матч, який по накалу був вартий фіналу, адже дві команди продемонстрували фантастичний футбол на максимальних можливостях, але переміг сильніший!


 • Antihype - ФК Сокіл ( 1-0 )

Після відверто вдалого початку кубку для Сокіла, де вони вирвали заслужену нічию і віддали майже всі свої сили, їм треба було пройти ще одне випробування на міцність з дуже амбіціозним колективом, як і вони самі, командою Антіхайп. Але, гості провалили цей матч, який для них не мав абсолютно ніякого значення, а Антіхайп скористався нагодою і попри відсутність декількох лідерів команди, спромігся перемогти і закінчити чемпіонат на позитивній ноті. Хоч рахунок і мінімальний, але матч був дуже драйвовий і емоційний. Обидві команди грали надпринципово і геть не давали наміру вважати, що це остання гра чемпіонату.