Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

20.10.2023

Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8

20.10.2023

Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва 8х8

• ФК Фрегат - Патріот

Останній тур Голд Ліги «Б» обіцяє бути дуже цікавим, а все тому що, зустрічаються дві дуже сильних команди, які, хоч і знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, але мають продемонструвати чудову і, саме головне, рівну гру, адже Фрегат минулий свій поєдинок виграв, а сама гра команди помітно покращилась, а отже, при наявності лідерів, гостям буде дуже не просто. Патріот же в свою чергу вже гарантував собі друге місце і принциповість цього поєдинку буде залежати від них самих. Нас очікує дуже напружений і цікавий матч!


 • FC Dich - ФК Козаки

Для кого, для кого, а для цих команд, останній тур чемпіонату буде справжнім фіналом, правда на кону буде третє місце у турнірній таблиці. У Козаків положення, звісно краще, ніж у суперника, адже вони і так на даний момент знаходяться на третій сходинці і для того, щоб там і закріпитись, їм достатньо, навіть нічиєї. Діч, в свою чергу у більш складному становищі, але все залежить тільки від них самих. Єдине, що потрібно для успіху, це перемога, а вони на це здатні. Чи вдасться ФК Діч перемогти і вирвати бронзу з під носу у Козаків?


 • Antihype - ФК Сокіл

Поєдинок, який відбудеться відразу після першої кубкової гри Сокіла, а це означає, що у Антихайпа є серйозна і очевидна можливість зачипитися за якийсь результат, тому що переможці Голд Ліги «Б», будуть уже не в кращих кондиціях і не зможуть давати невпинний відпір швидким та технічним гравцям господарів. У Антихайпа є теоретична можливість посісти четверту сходинку, але і без неї, для них це буде принциповий поєдинок, де вони будуть битися і боротися за перемогу до останньої секунди. Чи вдасться їм це у грі з непереможним Сокілом?