Міжнародний турнір з Футзалу Даймонд Ліга "Карпати 2020, Diamond football League. Офіційний сайт



31січня-02лютого 2020року,на  всіх Чекає Найочікуваніша подія зими-Міжнародний турнір з Футзалу Даймонд Ліга "Карпати 2020. До участі запрошуються всі аматорські команди з міні-футболу з будь-якого міста України та Європи.

 Свою участь підтвердили  команди з Києва і  області,Мукачева,Львова,Тячева,Славути,інших міст а також гості турніра команди з Угорщини.На учасників турніра  чекає церемонія відкриття за участі почетних гостей, справжня чоловіча боротьба на Новій Арені.Матчі будуть транслюватись в прямому ефірі на каналі Даймонд ЛІги, кожен охочий зможе насалодитись переглядом турніра,який стане незабутньої подією цього року. 

 А загалом Даймонд Ліга  проводить вже четвертий свій Всеукраїнський турнір з футзалу за рік,слід відзначити, що  на двух турнірах беруть участь команди з Європи.

Перший Всеукраїнський турнір з футзалу Даймонд ЛІга"Карпати 2019"-відбувся 22-23лютого 2019року,участь приняли, 8 команд з України,кубок виграла команда МБЗ(МИР БЕЗ ЗАВИСИМОСТИ),з міста Києва.

Другий Всеукраїнський турнір футзалу Карпати відбувся "Даймонд ЛІга"Карпати 2019"-відбувся 27-28липня 2019 року, участь приняли 8команд з регіонів України-переможцем турніра стала команда 'СК Прогресс"-Крюківщина.

Третій  турнір відбувся 20-22вересня 2019року в смт Затока,став Міжнародним, до списку команд з України долучилась команда з Білорусії,ФК"КАМЕНЬ", турнір пройшов в запеклій боротьбі і переможцем Міжнародного турніра Даймонд Ліга"ЗАТОКА-2019", стала команда АЛСЕР.

Чекаємо всіх на Міжнародному турнірі з футзалу  31січня-02лютого 2020року.


Календар минулих і майбутніх матчів

Новини

Всі новини

Фото

Усі фото

Відео

Усе відео