Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

21 червня

Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

21 червня

Анонс 10-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

В той час, поки увага вболівальників Європи прикута до матчів Чемпіонату Європи з футболу  в Німечинні. Організатори Даймонд Ліги вже готуються до матчів 10го тура Чемпіонату Києва з футболу  Даймонд Ліга 8x8 2024. Нас очікує ще один цікавий тур, де в кожному матчі буде битва немов за шість очок,  фініш чемпіонату  все ближче, права на помилку немає.

Ці вихідні команда Стіна гратиме 2 поєдинки в день. Відкриватиме цей тур поєдинок Максимус-Стіна. Господарі після поразки від Республіки, прагнуть взяти перемогу в грі зі Стіною. Гості натомість мають реабілітуватись за розгромну поразку в минулому турі. Як буде на футбольному полі побачимо вже в цю неділю. Фаворитом виглядає команда Максимус, яка при гарного зборі  має всі шанси взяти 3очки в цьому поєдинку.

ФК "Стіна" гратиме відразу другий поєдинок поспіль, без відпочинку. В першу чергу потрібен максимальний збір на ці ігри, від цього буде залежати результат матчу. Враховуючи, що це другий матч для Стіни, Антихайп виглядає трішки більшим фаворитом протистояння, проте Стіна, може здивувати, за рахунок характеру. Обидві команди розгромно програли  лідерам Чемпіонату з розгромними рахунками. Бажання буде на найвищому рівні, битва за 6 очок серед аутсайдерів.

Один з двух центральних матчів цього вікенду. Обидві команди не мають права на помилку. Syndicate програвши раніше Brugge і зігравши в нічию з Покров Божим, поразка в грі з B1, зменшить шанси на чемпіонство. В той час як  B1(Be First) відстають на 4 очки від Syndicate і поразка в очному протистоянні, викине B1 з гонки за Чемпіонство. Якщо команди зберуться оптимальними складами, то нас очікує дуже видовищний поєдинок. Перемогу в якому здобуде команди, яка буде краще організована, дисциплінована, матиме  більше бажання і жагу до перемоги.


Ще один центральний поєдинок тура. Минулі протистоянні двічі  FC Molfar "Хотів" переміг, з рахунком 3-2 і 5-2 в минулому чемпіонаті.Нас очікує ще один видовщний поєдинок в турі. FC Molfar "Хотів" має гру в запасі, у випадку перемоги в перенесеній грі, фактично матиме порівну очок з лідером чемпіонату Brugge. Обидві команди матимуть шалену мотивацію на цей поєдинок. Памятаємо, що Molfar Хотів чинний чемпіон Першої ліги минулого чемпіонату і  велика мотивіція захистити свій титул в дуже сильному чемпіонаті. В іншу чергу Республіка, команда, яка також хоче виграти в цьому році Чемпіонат. У обох команд буде ще гра з Brugge, тому команда, яка виграє в цій грі матиме всі шанси боротися далі за Чемпіонство, яка програє на жаль з гонки вилітатаме. Гра за 6 очок. Все або нічого!!!


Ще один цікавий матч в турі. Команди зустрічались між собою півроку тому в Зимовому Чемпіонаті з футзалу  Даймонд Ліга, тоді перемогу на паркеті здобула команда Покров Божий. Проте Вікторія команда, яка грає вже не один рік у форматі 8x8, в той час як для Покрова це лише 8 поєдинок в історії команди  в рамках Чемпіонату Києва з футболу  Даймонд Ліга 8x8 2024. Результати минулих матчів у команд- протилежні. В той час, коли Покров Божий відбирає очки у лідерів, Вікторія має проблеми зі складом через  травми гравців. Якщо команди зберуться в оптимальних складах, очікуємо цікавий рівний поєдинок. 


Альянс набрав хорошу форму, в той час як в команди Алсер відбувається зміна складу, яка впливає поки що негативно на результати. Алсер наразі без очок йде в чемпіонаті і цей результат виглядає дуже несподіваним, враховуючи рівень команди. Впевнений, що хлопці зовсім скоро здобуть свою першу перемогу в чемпіонаті цього року. Чи буде це в матчі з Альянсом складно сказати. Наразі Альянс виглядає фаворитом. Проте Алсер буде мати шалену мотивацію і гра обіцяє бути цікавою.


В історії проттистоянь цих команд Енерго має перевагу, вигравши обидва матчі в минулому чемпіонаті.Козаки чудово стартувавши в чемпонаті, далі збивали оберти. Енерго також стабільністю в цьому році не виділяється, чергуючи перемоги з поразками. Протистояння, де переможе команда, яка в першу чергу матиме кращий збір на гру. В цьому поєдинку, як можлива перемога команд, так і нічия.


Завершувати 10тур Чемпіонату Києва з футболу  Даймонд Ліга 8x8 2024 буде зустріч лідера чемпіонату  Brugge  проти Сокіла. Поєдинок в якому Brugge, потрібна лише перемога, в той час Сокіл має ще гру в запасі і  бажання  перемогти лідера матиме величезне. Протистояти Brugge  буде дисциплінована команда Сокіл, яка минулий поєдинок проти B1(Be First) програла, пропустивши єдиний гол лише на 58хвилині зустрічі. Фаворитом є Brugge, проте Сокіл готовий дати бій. Нас очікує ще один видовищний матч на завершення цього ігрового вікенду.


Чекаємо вас вже в цю неділю, ну а  хто не  зможе бути на матчах, для вас приготували пряму трансляцію з коментатором на каналі https://www.youtube.com/channe...

початок матчів в неділю о 10.30.