Анонс 14-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Анонс 14-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

25 липня

Анонс 14-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

25 липня

Анонс 14-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league


14-й тур відкриватиме супер матч. Центральний матч тура. Поєдинок, в якому команда, яка здобуде перемогу, наблизиться до омріяного чемпіонства. Хоча розв'язка чемпіонату, зовсім поки незрозуміла, за 2 тури до завершення, 4 команди боряться за звання найсильнішої команди Чемпіонату Києва з футболу 8x8 Даймонд Ліга- ох і  інтрига чекає на нас. Безперечно складно виділити фаворита цього матчу. Багато залежить від оптимального збору гравців. В історії особистих зустрічей  2 рази команди зустрічались, в одному матчі Syndicate виграв 4-3, ну а в кубковому протистоянні по пенальті виграли гравці  Molfar. Рівні шанси обох команд. Запрошуємо вбольвальників на цю гру, прийти і вживу подивитись за простистоянням, двух з найсильніших команд чемпіонату. Прогнозуємо супер матч на зустрічних курсах в атаці, переможе в якому команда, яка краще реалізує свої моменти, проявить характер і дисципліну.

Антихайп після минулого тура захоче реабілітуватись перед своїми вболівальниками, щоправда суперник команда Енерго, яка набрала чудову форму. Фаворитом виглядає Енерго, які в минулому турі не помітили супротиву Козаків вигравши в суху 0-9. Господарі в цій грі повинні рохраховувати на свого капітана Валерія Васильєва, лідера атак Владислава Фому, ну і впершу чергу враховувати помилки минулої гри, коли гравці B1 за 7хвилин забили чотири голи. Гості вмотивовані забивати і віддавати для свого тренера-Дениса Митника, який має всі шанси стати кращим бомбардиром Чемпіонату.

Брюге потрібна лише перемога в цьому турі і розраховувати на втрату очок конкурентів. Суперник Алсер, команда, яка готова і може дати бій. Фаворитом виглядає Брюге, маючи більш майстерний склад гравців. Проте Алсер повинен довести, що точно "не хлопчики для биття" і готові свторити сенсацію. Цікавий поєдинок, результат якого залежитиме від збору команд і самовіддачі на футбольному полі.

Зустріч двух команд "темних конячок" чемпіонату. Вікторія в минулому турі свторили сенсацію обігравши лідера чемпіонату, причому зробили це по грі. Ну а Покров Божий команда, яка маючи гарний збір, не раз вже відбирала очки і давала бій фаворитам. Команди грали між собою в чемпіонаті з футзалу, добре знають одна одну. Тож очікуємо цікавий матч вже в цю неділю, де  шанси команд рівні.

Матч Стіна і Козаків обіцяє бути цікавим. Стіна минулий тур граючи з перших хвилин в меншості на одного гравця з Покров Божим, на контратаках показали характер. Той матч має стати прикладом, як будувати свою гру, демонструвати характер і самовіддачу у наступних іграх. В той же час Козаки розгромно без шансів, маючи поганий збір також на гру , програли Енерго з рахунком 0-9. В цій грі багато залежить від збору обох команд, обидві мають проблеми в останній час. Сподіваюсь, що ми побачимо ще один цікавий і захоплюючий поєдинок в продовженні 14-го тура.

Другий матч Покров Божий гратиме з Максимус. Команди фактично сусіди в турнірній таблиці. Якщо виграє Максимус, то може зрівнятись з господарями за очками. Для Покрова це буде друга гра за день, тож важливо наскільки гравці зуміють відновитись і отпимально в кондиціях підійти до цієї гри. Фаворитом трішки  більше виглядають гості, враховуючи, що Максимус гратиме одну гру буде більш свіжіший. Проте Покров Божий вже демонстрував, що ця команда має характер і вміє вигравати, граючи навіть по дві гри в турі.

Цікавий матч, обидві команди знаходяться поруч в верхній частині турнірної таблиці. Перемога в цій грі залишить сподівання на потрапляння в ТОП-3 команд чемпіонату. Історія особистих зустрічей, двічі команди зіграли в нічию. Виділити фаворита в цей раз буде тяжко. Обидві команди мають свої сильні сторони, які будуть готові демонструвати на футбольному полі. Цілком ймовірно, що 3-й матч цих команд в історії знову завершиться нічиєю.

Завершуватиме 14-й тур матч B1 та Республіки. Для обох команд- це гра за 6очок. Республіка веде боротьбу за чемпіонство, B1 на 5-му місці, проте на початку сезону вони були одним з фаворитів чемпіонату. Важливим є повернення у складі B1 Олега Янковського, сподіваємось Республіка також збере свій найсильнійший склад.  Двічі команди до цього грали між собою і це було  в кубку Києва 8x8, на груповому етапі Республіка поступилась 2-5, о а ось в Осінньому Кубку Даймонд ліги ці команди зійшлись у фіналі і тоді з неймовірною розв'язкою в серії пенальті Республіка виграла кубок. Обидві команди чудово знають одна одну, тренуються разом і грають спаринги щотижня на полі ДЮСШ-15, тож тут ніяких таємниць не може бути. Важко спрогнозувати хто виграє. Лише побажаємо командам максимально зібратись  і продемонтсрувати свої найсильніші якості.


Пряма трансляція матчів 14-го тура за посиланням. 

Дякуємо ЗСУ за можливіть жити і грати у футбол!