Анонс 12-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Анонс 12-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

03 липня

Анонс 12-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

03 липня

Анонс 12-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

Чемпіонат Європи 2024 у Німечинні  виходить на фінішну пряму, вже відомо 8 найсильніших команд Європи і на нас чекають матчі чвертьфінальної стадії. В той же час нас очікує черговий тур Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024, який все більше дасть розуміння, хто буде  до кінця боротись за Чемпіонство, а хто втратить шанси. Спробуємо детальніше проанонсувати, що буде відбуватись на полі ДЮСШ-15 вже в цю неділю

Відкриватиме 12 тур поєдинок Альянс-B1(Be first). Цікавий поєдинок на нас очікує. B1(be first) має всі шанси на потрапляння в трійку призерів і для цього потрібно лище вигравати цю гру. Суперник непростий, який обіграв чинного лідера команду Brugge. Минулий тур Альянс програв Енерго і в цьому матчі захоче реабілітуватись за минулу поразку. Чи станеться це дізнаємось вже в цю неділю.

Козаки вигравши в минулому турі і прервавши серію поразок зустрінуться з Алсером, який бажає здобути першу перемогу в Чемпіонаті Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Історія протистоянь свідчить про рівновагу в особистих зустрічах, по одній перемозі здобули команди, щоправда гості виграли розгромно 1-10, а господарі мінімально 3-2. Багато залежить від збору обох команд. Буде цікавий поєдинок, фаворита в якому важко виокресилити. Цілком ймовірно цей матч може завершитись і ничиєю.

Ще один цікавий поєдинок в 12-му турі Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Команди тричі зустрічались між собою. 2 перемоги на боці господарів і одна на користь Енерго. Враховуючи, що в цю ж неділю гратимуть Brugge і Respublika, Syndicate вигравши свій матч, може скоротити відставання від лідерів і закрутити інтригу останніх турів максимально. Суперник дуже непростий, який в минулому турі обіграв команду Альянс. Більшим фаворитом вигладяє команда Дмитра Маруженка, проте Енерго маючи гарний збір готовий дати бій.

Фаворитом цього поєдинку виглядає Molfar Хотів, яким потрібно лише 3 очки. Впевнений, Стіна максимально налаштується на зустріч проти чинного чемпіона Першої Ліги Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8  2023. В Кубку господарі впевненно виграли  6-1. Що дозволяє розраховувати на перемогу в цьому матчі. Проте тут основне, щоб не було недооцінки суперника,  Стіна має свої сильні сторони, які готова продемонструвати.

Сокіл в ці вихідні зіграє 2 матчі. Перший матч проти Покров Божий, яка вже змогла здивувати в цьому чемпіонаті відібравши очки у лідерів. Минулий тур Сокіл програв мінімально Molfar, а Покров Божий одну гру програв 0-3 Козакам, а іншу 7-4 виграв у Алсера. В турнірній таблиці Сокіл вище знаходиться, проте Покров Божий вже довів, що може обігрувати сильних суперників. Важливим є гарний збір обох команд. Сокілу потрібна лише перемога для боротьби за потрапляння в ТОП-5 Чемпіонату. Суперник у них зовсім непростий. Цікавий матч, який може завершитися як перемогою обох, так і нічиєю.

Ну ось нарешті і дочекались. Центральний матч тура. Найкраща атака чемпіонату, проти найкращої оборони.Гра команд  2-го і 1-го місць Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Матч, де може  вирішитися доля Чемпіонства. У випадку перемоги Respublika, інтрига за Чемпіонство буде максимальна, оскільки Brugge буде відставати на очко від суперника. У обох команд залишиться особиста зустріч з Molfar Хотів, ще одним  претендентом. Якщо гості виграють, то стануть фаворитом гонки за чемпіонство.  Саме в цьому матчі лідери команд повинні демонструвати найсильнішу гру. Історія особистих зустрічей, дві перемоги господарів і одна перемога гостей. Причому господарі виграли 5-2, 4-2 і гості з рахунком 2-4.  Запрошуємо вболівальників на цей поєдинок, футбол високої якості, який відбудеться в цю неділю на стадоні ДЮСШ-15. Переможе та команда, яка продемонструє більшу  жагу до перемоги і зуміє краще реалізувати свої моменти.

Другий матч в ці вихідні Сокіл проведе проти команди Максимус. Минулі дві особисті зустрічі виграли гості. Сокіл повинен мати максимальний збір, для того, щоб після першої гри вміло розприділити сили на цю гру.  Ще один цікавий поєдинок, де переможця буде тяжко спрогнозувати. Враховуючи, що Сокіл може бути втомлений після першого матчу Максимус при гарному зборі може мати перевагу. Проте Сокіл в цьому сезоні довів, що команда готова до будь-яких викликів.

Закриватиме 12тур поєдинок сусідів по турнірній таблиці Вікторії та Antihype. Для господарів це гарний шанс, перервати серію з 3-х поразок поспіль. Проте Antihype команда, яка може здивувати. Між собою команди раніше не зустрічались, то ж це буде їх  перша особиста зустріч Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Для кого вона стане переможною дізнаємось вже в неділю.

 Для глядачів, які не зможуть бути присутні на матчах в цю неділю, організатори ГО "ВСО Даймонд Ліга" створили пряму трансляцію онлайн за посиланням.

Пряма трансляція 12тура Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8x8

Дякуємо всім за увагу. 

СЛАВА УКРАЇНІ!