Аналіз 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Аналіз 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

02 липня

Аналіз 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

02 липня

Аналіз 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

Завершився черговий ігровий вікенд  Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Фаворити взяли свої перемоги, що правда в деяких матчах не обійшлось без несподіванок.


Як і прогнозували поєдинок Вікторії і Brugge вийшов  цікавим та інтригуючим. Розпочався матч з атак гостей, на які господарі відповідали своїми моментами. Перший тайм завершився мінімальню перемогою лідера Чемпіонату 1-2. Проте в другому таймі Brugge довели свій рівень, забивши ще 6голів, на що Вікторія спромоглась відповісти лише двічі. Відзначаємо   Хетрик Вячеслава Татарчука та дубль Олександра Джеваги, який  на початку поєдинку отримав небажану 4-ту жовту картку, через яку пропустить 12тур. Вікторію  не вистачило на всю гру, Brugge впевненно виграє другий тайм з підсумковим рахунком 3-8 і крокує далі в боротьбі за Чемпіонство. 


Республіка з перших хвилин взяла мяч під контроль і вже на 10-й хвилині зустрічі вийшла вперед, завдяки голу Богдана Зінгеля. Antihype розраховував на свої контратаки, проте невпевнено грали в захисті.

Господарі продовжували тиснути. Після розіграшу кутового- Антон Крамар , подвоїв перевагу на 20-й хвилині, ну а Богдан Зінгель після сольного проходу на 28-й хвилині встановив рахунок першого тайму 0-3. Здавалось після перерви Antihype зуміє вснести корективи в цей матч і поборотись, проте господарі в другому таймі продовжили розгром суперника. Забивши на 52-й хвилині Роман Юрков, встановив  остаточний рахунок 7-0. Впевпененна перемога Республіки.

Матч, який ми анонсували як центральний в 11-му турі. Повністю виправдав афішу. Символічним стало на початку гри  рукостискання тренерів команд Тараса Шпички і Євгена Задорожнього. Які неоднаразово в сезоні Екстра ліги зустрічались між собою, на цей раз зустріч  в Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. З перших хвилин безкомпромісна боротьба на футбольна полі, Molfar більше контролював мяч, проте Сокіл грамотно оборонялись, при цьому вибігаючи в контратаки. Перший тайм завершився 0-0. На початку другого тайму,  Сокіл вийшов вперед, після довгої розрізної передачі від партнера Максим Нечай, переграв голкіпера господарів, 0-1, на 32хвилині. Цей гол змусив ще більше Molfar йти вперед, адже поразка в ці грі означала фактично втрату шансів на чемпіонство. На 46-й хвилині Molfar відігрався, схожий на гол Сокіла, довга передача з флангу в центр штрафного майданчику суперника і Тимур Хайрутдінов зрівняв рахунок. Через 2хвилини господарі вже були попереду , після простілу з флангу Хайрутдінов, чудово розвернув захисників і забив під поперечину 2-1, 48-а хвилина. Тепер вже Сокілу потрібно йти вперед, відігруватись. Помилка голкіпера Сокіла при спробі вибити мяч, перехоплення Миколи Бойко, пас Тимуру Хайрутдінову і той на 52-й хвилині  оформлює Хетрик,  3-1 на користь Molfar. Здавалось після цього гра зроблена, проте перехоплення гравців Сокіла, дальній удар Андрія Котлова на 55хвилині стає результативниим, 3-2 і нас очікувала цікава інтригуюча кінцівка поєдинку.

Сокіл кинув всі сили, щоб відігратись, моменти зі штрафних ударів, багато боротьби і бажання, проте Molfar Хотів стримав важливу перемогу 3-2 і продовжує зберігати шанси на Чемпіонство. Дякуємо обом командам за чудову гру.


Зустріч Максимуса і B1(be first)з нетерпінням очікувалась в цьому турі. Максимус в гарному настрої підходив до очного протистояння і враховуючи розгромні минулі поразки від B1 налаштування було максимальне. Єдиною проблемою Максимуса перед грою був невеликий збір, грати весь поєдинок без замін проти серйозного суперника- це випробування. Початок гри був за господарями вдалось провести контратаку і на 3-й хвилині михайло Мілевський відкрив рахуноку у зустрічі 1-0, проте B1 швидко відігрались Максим Горовенко на 6й хвилині зрівняв рахунок 1-1. Перший тайм так і завершився. В другому таймі B1 більше володів ініціативою, проте Максим Щавінський рятував Максимус. Господарі вибігали в свої контратаки, які мали шанси завершитись результативно. На 49хвилині Юрій Сірий, красиво пробив під поперечину вивіши гостей вперед 1-2. А через 2хвилини забив ще один гол, оформивши дубль і наблизивши свою команду до перемоги. В підсумку B1 втримали перемогу 3-1 і продовжують зберігати шанси на потрапляння в трійку призерів Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024. Дякуємо командам за цікавий матч.


Гравці Покров Божий підходили в гарному настрої до цього поєдинку, маючи позитивні результати в минулих турах. Козаки навпаки затягнули серію поразок і настрій виграти цю гру був максимальний. Покров Божий мав недостатньо гарний збір на цей поєдинок: відсутність одного з лідерів атаки  Олександра Бабака, основного голкіпера Олексія Притика та інших гравців. Козаки швидко вийшли вперед, на 9-й хвилині відзначився Андрій Таймаров. Після чого господарі намагались відігратись, проте гра відверто не йшла в атаці. До того ж наприкінці першого тайму пропустили ще і другий гол від суперника. Перерва, після якої здавалась Покров Божий  проаналізують і зуміють зробити камбек, проте на початку другого тайму Олександр Глоба забиває 3й гол на 34-й хвилині і фактично закриває питання переможця в цій грі. Козаки виграють 0-3 і переривають серію поразок. 

Поєдинок від якого очікували цікавого динамічного футболу. Альянс підходив до гри маючи серію перемог, Енерго навпаки не можуть похвалитись стабільністю в цьому році, чергуючи поразки з перемогами. Збір в цьому матчі багато, що вирішив. Енерго впевнено контролював гру у першому таймі, вигравши його з рахунком 0-3. Ну а вдругому таймі команди влаштували гольову перестрілку, в якій Енерго перемогли 3-4. 

На 35-й хвилині рахунок став 0-5 і здавалось інтриги вже не буде, хоча гравці Альянса скоротили відставання до 3-5. Проте Енерго забили знову двічі, довівши, що цю гру вони все ж виграють.

Завдяки  Хетрику Дениса Митника і голу Івана Ільницького гості  виграли тайм другий. Загалом 3-7 перемога Енерго.

Програвши першу гру в ці вихідні Покров Божий виходив налаштований на другий поєдинок, зробивши певні коригування в розстановці гравців. В першу чергу в полі зявився Віталій Воронков, на воротах став Валентин Дмитренко. Алсер був вмотивований взяти перші очки чемпіонату і здавалось втомлений суперник, який провів паршу гру по жарі +35 , маючи лише 8-м гравців на другу гру якраз підходить для цього. Проте по грі Покров Божий почав активно. Вже на 7-йхвилині Віталій Воронков вивів гостей вперед. Сергій Бондаренко на 13-й хвилині головою зрівняв рахунок зустрічі. Проте активність Віталія Воронкова і Росистлава Берестяна попереду у гостей змусила ще тричі капітулювати оборону Алсера . Підсумок першого тайму 1-4. Другий тайм Алсер намагався додати в активності та скористатись втомою суперника.  Покров Божий на  характері втримав перевагу. Другий тайм завершився нічиєю і гольовим перфоменсом 3-3. Загалом в підсумку Покров Божий переміг   3-7. Хетрик Віталія Воронкова, Хетрик Ростислава Берестяна і гол Олексія Пархомчука в активі гостей. Дякуємо командам за гру.



Підскумкова таблиця після 11тура

Список бомабрдирів після 11тура

Дякуємо нашим захисникам ЗСУ за можливість грати у футбол.

Відео ігор доступні на каналі для перегляду на каналі  https://www.youtube.com/@CSocc...