Анонс 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Анонс 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

27 червня

Анонс 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

27 червня

Анонс 11-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

На жаль, 10-й тур Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024, через негоду   не був дограний до кінця. Зіграно лише 3 матчі. Поєдинок Республіка-Molfar, арбітр спочатку зупинив через блискавку, а згодом зятяжна злива просто залила поле, через що організатори перенесли поєдинки 10-го тура . З турнірної точки зору боротьба за призові місця досягає максимальної точки кипіння. 11тур обіцяє бути цікавим. Поєдинки, де кожна команда буде грати з максимальною віддачею. Вашій увазі детальний анонс кожного матчу.

Зустріч Вікторії та Brugge можна назвати "класичним дербі"  Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league. 3 поєдинки в історії протистоянь. 2 нічиї і одна Перемога гостей з рахунком 1-2. В цьому році у команд протилежні завдання і цілі на турнір. В той час як Brugge йде впевненно в лідерах, Вікторія бориться з чередою травм, які не дають команді демонструвати максимальні результати. Хоча фаворитом протистояння виглядає чинний лідер Чемпіонату, впевнений, що Вікторія максимально збиреться і налаштується на цей поєдинок. Важливим є гарний збір команд, який може стати вирішальним фактором перемоги у другому таймі.

Республіка не має права на помилку, в той час як Антихайп з турнірної  точки зору виглядає "андердогом" протистояння. Гості впевненно вигравши минулий матч у Стіни можуть відчувати впевненіcть і дати бій одному з лідерів Чемпіонату. Проте для цього в першу чергу потрібен максимальний збір і самовіддача. Для Antihype важливо не пропустити швидкий гол  і максимально шукати свої нагоди на конратаках. Натомість Республіка кинеться  з перших хвилин в атаку і якшо  піде гра у лідерів команди, то тут можливо навіть і розгромний рахунок.

Одне з центральних протистоянь 11тура Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league. Molfar  так само , як інші команди  в групі лідерів, немає права на помилку. А тут ще і суперник, який може і вміє грати у футбол. Цікавим виглядає  окрім  гравців, дуель тренерів команд: Тарас Шпичка проти Євгена Задорожнього. Що ж може бути ще цікавіше. Дуель двух великих тактиків, головних тренерів команд Екстра ліги з футзалу України. Впевнений, що команди будуть у максимальному зборі, важливим для перемоги буде реалізація своїх моментів, дисципліна і  характер дотерпіти в потрібних моментах. Трішки більше фаворитом зустрічі виглядають господарі, проте Сокіл в цьому році  вже точно готовий дати бій лідерам і поборотись за найвищі місця Чемпіонату.

Максимус підходить в гарній формі до поєдинку з B1(BE first). Хоча 2 минулі очні матчі, гості розгромно вигравали у Максимуса. Впевненений, що цей поєдинок команда Максима Фролова так просто не відасть і  зррбить все, щоб перемогти. B1(be first) ще має шанси на потрапляння у трійку призерів Чемпіонату. Перемога в цій грі залишить їм шанси. Цікавий поєдинок, в якому більше фаворитом виглядають гості, але господарі можуть здивувати.

Покров Божий набравши гарну форму, в ці вихідні гратимуть 2 гри, що безперечно буде викликом для команди, враховуючи, що прогнозують історичний максимум до 35+градусів спеки. Важливо господарям мати гарний збір і правильно розприділити сили на 2 поєдинки. Козаки останні часом програвши розгромно лідерам , захочуть реабілітуватись і нарешті здобути перемогу, чим підняти собі настрій. Цікавий поєдинок, двух достатньо рівних команд, де реалізація моментів буде важливим фактором перемоги. 

Команда АФК Альянс набрала гарну фізичну форму перед матчем з Енерго. Якщо буде у команд максимальний збір, то очікуємо цікавий поєдинок. Історія протистоянь, по одній перемозі. Енерго мають проблеми в цьому чемпіонаті зі збором в першу чергу, які не дають команді продемонструвати свій високий потенціал. Прогнозувати результат достатньо непросто. Може бути як нічия , так і розгромна перемога кожної команди.

Другий поєдинок за день для Покров Божий. Alser ніяк не може здобути перші очки в чемпіонаті. Чудовий шанс-гра з Покров Божий, які будуть втомлені після першої гри. Продовжуємо вірити в команду Сергія Гмирка, які в цьому році, роблять ставку на молодь і перебудову команди. Натомість Покров Божий також захочуть виграти в цій грі і взяти максимум очок за ігровий день неділі. Цікава зустріч, результат якої спрогнозувати складно.