Анонс 13-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Анонс 13-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

16 липня

Анонс 13-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

16 липня

Анонс 13-го туру Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league

Минулі вихідні матчі не відбулись, через аномальну спека до +40градусів жари, організатори Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024 вирішили перененести тур на тиждень пізніше. В цю неділю на нас чекає цікавий захоплюючий тур, в  боротьбі на футбольному полі.

Відкриватиме 13тур матч Максимуса та Syndicate. Історія протистоянь  і турнірна таблиця, говорить, що фаворитом є Syndicate, проте Максимус явно не просто приїде на цей матч, а буде налаштований максимально відібрати очки в цій грі. Прогнозуємо цікавий матч, який пройде на зустрічних курсах. 

Козаки з Енерго двічі зустрічались. Обидва поєдинки за Енерго. Як буде в цю неділю, спрогнозувати тяжко. Багато залежатиме від збору лідерів- гравців обох команд. Хоча більшим фаворитом виглядає Енерго, в цьому матчі може бути як перемога обох команд так і нічия. Денис Митник бориться за звання кращого бомбардиру Чемпіонату, тому  граючий тренер максимально налаштує свої підопічних на цей матч, з іншого боку Козаки, які також готові дати максимально бій на футбольному полі.

Antihype зустрічається з B1, які ще мають теоритичні шанси на потрапляння в трійку призерів Чемпіонату. Господарі минулий поєдинок виграли у Вікторії, натомість B1 поступились Альянсу. B1 фаворит цього поєдинку, проте якщо Antihype гарно збереться і налаштується, то нас може очікувати цікавий матч. Важливим є присутність лідерів Antihype, капітана Валерія Васильєва та нападника Владислав Фоми, які в гарних ігрових кондиціях  можуть повести пертнерів за собою. B1 потрібна лише перемога в цій грі. Тому очікуємо ще одне цікаве протистояння 13тура.

Респібліка після розгромної перемоги над Брюге виглядає фаворитом чемпіонату наразі. Проте суперник- Вікторія, яка знає як вигравати у гостей. Якщо Вікторія зуміє зібрати оптимальний склад, то ми побачимо цікавий футбол на зустрічних. В іншому ж випадку Республіка здобуде спокійно +3 очки і продовжить очолювати турнірну таблицю.

Покров Божий виглядає більшим фаворитом цього матчу, проте Стіна вже не раз довела, що може  і також вміє грати у футбол. Поєдинок, де буде багато боротьби, Покров Божий буде більше контролювати мяч, а Стіна гратиме на котратаках. Важливим є присутність лідерів команд і гарний збір, від якого і буде залежати результат цього матчу. Побажаємо командам гарно зібратись і продемонтструвати  видовищний футбол.

Обидві команди підходять у гарному настрої до особистого протистояння. Альянс переміг B1  в минулому турі, Алсер нарешті здобув першу перемогу в чемпіонаті. Історія протистоянь одна перемога господарів і одна нічия. Альянс у випадку перемоги зможе піднятись в турнірній таблиці, маючи гру в запасі. Алсер аутсайдер, проте ця команда точно не приїде просто так віддати перемогу супернику. Поєдинок, де буде багато боротьби на футбольному полі, хто її виграє, той і зможе забрати 3очки.

Центральний матч 13тура Molfar проти Brugge. Гості будуть дуже злі після розгрому від Республіки. Натомість господарі вигравши свої перенесені матчі можуть обійти конкурентів і вийти на перше місце Чемпіонату. Гра за 6 очок, команда, яка програє фактично втрачає шанси на чемпіонство. Дві перемоги в особистих матчах за Брюге, тож Molfar буде максимально налаштований здобути першу перемогу. Запрошуємо всіх на цей поєдинок, впевнений команди максимально в гарних складах зберуться і продемонтструють футбол високої якості, ну а переможе та команда, яка проявить більше  бажання, характер і реалізує свої моменти.

 

Турнірна таблиця напередодні 13тура і нижче публікуємо посилання на пряму трансляцію 13тура.

Пряма трансляція матчів 13тура Чемпіонату Києва Даймонд Ліга 8×8 Summer league 2024