Анонс 1тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 1тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

30 серпня

Анонс 1тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

30 серпня

Анонс 1тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Всі з нетерпінням очікують на старт нового Чемпіонату Києва з футболу 8x8 від Даймонд Ліги, адже баталії  і розв'язка минулого чемпіонату точно увійшли в золоту колекції змагань Даймонд Ліги. На цей сезон організатори приготували як завжди багато якісного футболу, цікавий контент та новинки.  Розпочнемо з формату, він чимось буде нагадувати систему змагань  цьогорічного розіграшу  Ліги Чемпіонів та Ліги  Європи. На першому етапі 16 команд розподілені по 8 команд в групах А і B, кожен зіграє з кожним, один раз в коло, за результатами   перші 4-5 команд груп вийдуть у Вищу лігу, команди, які займуть 5-8 місця створять першу лігу. Старт другого етапу відбудеться навесні. В цьому ж році паралельно з іграми чемпіонату, учасники розіграють і визначать переможця Кубок Даймонд ліги, 16 команд будуть поділені на 4 групи, далі матчі плейоф і фінальні етапі кожного кубка. Слід відзначити, жеребкування кубка заплановано найближчими тижня і виходячи з якого буде розписано календарь матчів. Отже, в цьому році на нас очікують як баталії в чемпіонаті, так і паралельно в кубку, що ще може бути цікавіше. Розпочнемо анонс і представлення учасників 1-го тура.

Відкриватиме новий Чемпіонат матч Antihype і Сокіла. Зустріч обох команд, які дуже добре знають одна одну. 6 разів зустрічались між собою. 4 перемоги гостей, одна перемога господарів і одна нічия. Притому поєдинки майже завжди завершувались мінімальними перемогами. Цікаво, якщо раніше ці команди окрім футболу мали навколо футбольні розбірки, то зараз точно мають дружні відносини. Сподіваємось пропозицію Сокіла зібрати разом картоплю на Житомирщині і потім цю справу відмітити гравці Antihype все ж прийняли і ми  побачимо дружню атмосферу. Матч в якому буде багато боротьби, все ж більшим фаворитом є команда Сокіл, яким в минулому сезоні зовсім трішки не вистачило, щоб увійти в трійку призерів. Впевнений завдання в цьому році стоїть стати  призером чемпіонату. З іншого боку Antihype, якщо буде мати гарний збір, то  дасть футбольний бій супернику. 

1-й тур і відразу зустріч двух  претендентів на найвищі місця   Чемпіонату. Цей матч точно претендує на звання центрального в турі. Особисті зустрічі, команди двічі грали  і два рази  B1 перемогли. В травні цього року розгромно з рахунком 2-6, ну а в минулому році в кубку 0-1. Знаємо, що обидві команди оновили склади, тож хто буде мати кращу зіграність, дисципліну, реалізацію моментів, той і зуміє взяти 3 очки. Більше фаворитом виглядає B1, який має все ж стабільніший склад, проте Molfar налаштований взяти реванш за минулі поразки і до того ж повернути титул Чемпіона. Чим все завершиться прогнозувати тяжко, отже, запрошуємо всіх переглянути центральний поєдинок вживу, ну а хто не зуміє, радимо доєднатись до прямої трансляції на каналі https://www.youtube.com/live/b...

Срібний призер гратиме проти новачка чемпіонату команди Фрістайла. Не бачивши на гру  гостей важко спрогнозувати, хто виграє. Знаємо, що Фрістайла раніше грали вже на полях ДЮСШ-15 в іншому тоді чемпіонату і зараз роблять крок для відновлення команди. Екзаменуватиме гостей чинний срібний призер літнього Чемпіонату Києва Даймонд ліга 8x8 2024,  Brugge. Побажаємо новачку чемпіонату вдало пройти іспит,  показати якісний футбол. Хоча Brugge і є фаворитом, враховуючи минулі перемоги, проте впевнений, гості також налаштовуються на вдалий старт в чемпіонаті. Як буде побачимо вже в цю неділю.

Ще один поєдинок, де призер зустрічається з новою командою в нашому чемпіонаті. Syndicate, лише сам себе може винити у втраченому чемпіонстві, здобувши лише бронзові нагороди минулого чемпіонату. Тож цей чемпіонат завдання господарів максимальне - золото Чемпіонату. Проти них гратиме амбітний колектив Богдана Горбача, Progress Kids, який з першого тура  спробує довести, що готовий давати бій на футбольному полі . Враховуючи хоч і не велику заявку гостей, проте є хороші гравці. Прогнозуємо цікавий матч.

Матч No Sense і Alser відбудеться вперше в їх історії. Господарі, ще один новачок чемпіонату, ну а гості вже з впевненістю можна сказати наші ветерани, які рік за роком грають в нашому чемпіонаті. No sense, з нетерпінням очікували на старт нового чемпіонату 8x8 від Даймонд Ліги, маючи достатньо часу зібрати якісний склад. Гравці Алсер отримали очікуваний відпочинок майже місяць і тепер з подвійним бажанням повертаються на футбольне поле. Минулий чемпіонат Алсер не може занести собі в актив, адже першу перемогу лише здобули наприкінці чемпіонату. Ось тепер зустріч в 1-му турі  з No Sense і шанс почати вдало. Насправді  поки не бачили гру новачків важко спрогнозувати. Можемо точно сказати, що голів буде достатньо в цій грі і побажаємо командам максимального збору, отримати задоволення від гри, ну а хто переможе  чи нічия, дізнаємось вже в неділю.

Поєдинок мешканців двух ЖК: Республіки і  Нова Англія, які розташовані відносно недалеко від стадіону ДЮСШ-15. Чинний чемпіон Республіка гратиме проти ще одного новачка турніру  Нова Англія, мешканці цього комплексу надихнулись історією Республіки і вирішили розпочати свою  нову історію, створивши команду. Господарі маючи і без того сильний склад, ще підсилились в трансферне вікно, здійснивши  трансфери: Дмитра Ковальова з Альянсу, Романа Кучма з Вікторії та інші, все щою відстояти титул чемпіона. Ну а гості лише починають  і тут важливо, стартувати вдало. Тож настрій обох команд максимальний і сподіваємось столичне дербі двох ЖК подарує позитивні емоції вболівальникам.

Завершуватиме 1-й тур протистояння Енерго і Меда. Мед учасник Вищої Ліги Чемпіонату ХФЛ 11x11, команда лише минулі вихідні завершила чемпіонат і ось новий виклик тепер формат 8x8. Саме з цього формату перейшли на велике поле і тепер повертаються знову до 8x8. Енерго мали проблему наприкінці сезону зі збором, тож літній відпочинок мав піти на користь. На мою думку, цей матч цілком може претендувати на звання 2-го центрального в турі. На нас очікує цікавий, динамічний поєдинок. Тут може бути як перемога кожної з команд так і нічия. 

Ще один матч 1-го тура Кристала-Максиму- перенесений. Господарі в ці вихідні  дограють крайній тур нашого чемпіонату у форматі 11x11 і вже через тиждень чекаємо також старту цих команд у чемпіонаті 8x8/

Вашій увазі стартові таблиці групи А та групи B

Посилання на пряму трансляцію 1тура Чемпіонату Києва 8X8 Даймонд Ліга 2024-25


 Дякуємо ЗСУ за можливість проведення чемпіонату і відносно мирного життя, підтримуємо наших титанів у боротьбі за Незалежність України! 

Всіх вітаємо зі стартом чемпіонату, нехай він буде легкий в організації  і принесе всім лише позитивні емоції. До зустрічі на футбольному полі, вже в цю неділю, на стадіоні ДЮСШ-15.

Слава Україні, Героям Слава!

Опитування

Прогноз Чемпіонат Києва 8х8 |Diamond League 8x8 2024/25