Аналіз 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Аналіз 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

02 жовтня

Аналіз 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

02 жовтня

Аналіз 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

5-й тур розпочався з цікавого матчу. На цей матч гості зібрали ледь свій  не самий сильний склад. Проте B1 спокійно переграв свого суперника. В першому таймі забивши три голи, господарі виграли його з рахунком 3-0. В другому таймі Кристал намагався перебудуватись в атаці, проте  B1 довів цей матч до перемоги з загальним рахунком 5-1. Команда Євгена  Федєєва продовжує переможну серію до 5-ти матчів і разом з Республікою, мають 5 перемог. Кристал веперше в сезоні пропускає більше одного голу. Хоча незважаючи на поразку, зберігає шанси потрапити в ТОП-4.

Максимус постарався зібрати гарний збір на матч проти Брюге.  Чи не вперше за останній час у Максимуса приїхав на гру інший голкіпер, який дозволили вийти Максиму Щавінському в поле і це безперечно додало скілів команді Максимус. Перший тайм достатньо рівна гра, з моментами біля обох воріт. Гості зуміли забити наприкінці першого тайму, чудова комбінація, передача від Вадима Дробашко на Михайла Самиляка, який зумів чудово прийняти і  пробив головою повз голкіпера 1-0, перший тайм. Другий тайм розпочався з моментів біля обох воріт, проте забити не вдалось. На 49-й хвилині після подачі з кутового Вадима Дробашко, головою влучно пробив Владислав Максимчук  і рахунок став 2-0. В кінці матчу Брюге дотиснув свого суперника і забив 3-й гол, після помилки захисника Максимуса, Михайло Самиляк віддав на партнера, той далі, мяч викотили на порожні ворота, де  Самиляк забив, оформивши дубль . Перемога Брюге 3-0, яка піднімає їх в турнірній таблиці вже на 2-ге місце групи B.

Один з центральних матчів цього тура. Сокіл мав шанс реабілітуватись за поразку минулого тура від Нової Англії, виграй свою гру проти чемпіона. Проте гості не зуміли нав'язати свою гру Республіці. Хоча мали чудовий момент забити на перших хвилинах. Надалі Республіка взяла мяч під контроль і не дала в першому таймі Сокілу свторити моменти біля своїх воріт. Господарі комбінували і забили наприкінці першого тайму. Після перехоплення, Антон Крамар віддав передачу на Микиту Рибака, який розстріляв ворота суперника, пробивши в дев'ятку воріт, без шансів для голкіпера. Другий тайм Республіка контролювала гру  і спокійно забила ще 3 голи, довівши цей матч до впевненої перемоги 4-0. Сокіл програє другий матч поспіль, на цей раз чемпіону. Республіка продовжує переможну серію до 5-ти матчів.

Цього матчу чекали вболівальники і учасники чемпіонату. Енерго мав довести свої амбіції на вихід у вищу лігу, Syndicate натомість не мав  права не помилку  в гонитві за Республікою. Початок матчу за Syndicate, пішли активно вперед , створили моменти. В одному з небезпечних моментів був відіграний вже голкіпер гостей, проте Сергій Гудим вибив мяч з порожніх воріт. Гості відбивались. Проте не потрібно шукати логіки у футболі. На 14-й хвилині Енерго заробили штрафний, який реалізував Ярослав Кондратенко, вміло пробивши повз стінку, 0-1 гості попереду. Syndicate побігли відігруватись і зробили це майже відразу, Микола Кучеренко зрівняв рахунок 1-1. Далі команди  по черзі обмінялись  нагодами. Під кінець першого тайму Енерго знову вийшли вперед, помилка в центрі поля, перехоплення, вихід на ворота 3 в 1, розіграш і Роман Мойсеєнко виводить енергетиків вперед 1-2. Другий тайм команди продовжили грати на зустрічних курсах, даруючи вбольівльникам чудові емоції. Syndicate більше володів мячем, Енерго грали на контратаках. Саме в одній з таких контратак  Енерго створили вихід віч-на віч і Дмитро Маруженко був вимушений фолити за що отримав червону картку, рятуючи свою команду. Для Енерго це шанс втримати і навіть збільшити перевагу. Проте Syndicate, маючи на одного гравця менше, не знітився і  свторювали моменти біля воріт Енерго. На 50-й хвилині Максим Оленковський після сумбуру в карному майданчику Енерго, заштовхав шкіряного  в сітку, 2-2. Здавалось так і завершиться матч нічиєю. Проте як одні так і інші побігли вперед, за перемогою. Вдача більше посмухнулась Енерго, які все ж дотиснули суперника, забивши 2 голи в кінці матчу і в підсумку вигравши цей матч з рахунком 2-4. Перемога Енерго, яка точно додасть наснаги, мотивації і доводить, що енергетики готові боротись за найвищі місця в своїй групі.

Antihype минулого тура вперше за останні роки не зібрались. Прогрес же в минулому турі мінімально поступились Меду. На цю гру Антихайп зібрав майже весь основний склад. Мотивація взяти першу перемогу буле шалена. Матч проходив  на зустрічних курсах. Перший тайм за Антихайп, які виграли з рахунком 1-2. В дргуому таймі гості прожовжили тиснути і свторювали моменти біля воріт суперника, забивши ще 3 голи, рахунок став 1-5. Після чого господарям вдалось забити двічі. Проте на більше Progress Kids не вистачило в цій грі. Заслужена перемога Antihype, які беруть перші 3 очки в чемпіонаті.

В минулому турі обидві команди здобули перші перемоги в чемпіонаті. Нова Англія активніше провела перший тайм, чудово використовуючи помилки в захисті гравців Меду. Забивши 3 голи, відзначаємо дубль Іван Висоцького. Гравці Меду  нервувавали, часто фолили у першому таймі.  Другий тайм Мед розпочав активно, Максим Люсік,  після удару  зі штрафного з центру поля, навісив і мяч опустився за комірець голкіперу Нової Англії 3-1. Після чого гості взялись рятувати цей матч, тиснули на ворота суперника, були і поперечини і нереалізовані виходи, проте забити так і не вдалось. Проваливши перший тайм, вімкнувшись у другому, Мед не зумів врятувати цей матч і зазнає поразки з рахунком 1-3. Нова Англія в друге поспіль бере 3 очки і піднімаєтсья на 5-е місце в турнірній таблиці.

Ще один матч, який став окрасою в 5-му турі. Molfar і No Sense напередодні гри були сусідами в турнірній таблиці. Обидві команди мали  майже отпимальний збір на гру. Перший тайм пройшов в цікавій боротьбі. Мольфари більше володіли ігровою ініціативою, маючи моменти. Єдиний забитий гол господарів був з пенальті, який реалізував Віталій Буйневич на 12-й хвилині. Щоправда Molfar міг пропусти наприкінці першого тайму, якби не сейв Сергія Студенецького після удару Дмитра Заїкина. Другий тайм ігрова ініціатива Molfar стала більшою. Високий пресинг господарів дав свої результати, гравці NoSense помилялись, втрачаючи мяч на своїй половині. На 36-й хвилині гсподарі забили вдруге,  чудова розіграна комбінація Molfar, яку завершив Артем Басік, 2-0. Після чого мольфари через 3 хвилини забили втретє, відзначився їх нападник Тимур Хайрутдінов. А на 43-й хвилині все той же Хайрутдінов оформив дубль, зробивши перевагу своєї команди 4-0. Далі господарі трохи заспокоїлись і гравців Nosense  активніше пішли вперед, створивши декілька небезпечних моментів. Свій гол престижу гості все ж забили на 60-й хвилині, відзначився Дмитро Заїкин з пенальті. Molfar впевнено переграє свого суперника  і виходить на 3місце своєї групи.

Ось вона перша перемога Alser.  Матч проти Фристайли господарі розпочали активно і вже на 3-й хвилині повели в рахунку, після розіграшу кутового мяч відлетів до центру поля, де Артур Бородушко підхопив і наважився на дальний удар, який виявився влучним 1-0. Фристайла відігралась доволі швидко, після подачі з кутового, головою влучно пробив Сергій Коваленко, 1-1, рівновага на 9-й хвилині. Алсер більше володів ініціативою, створюючи небезпечні моменти.  На 25-й хвилині після чудової комбінації, господарі знову вийшли вперед, відзначився Сергій Бондаренко. Так перший тайм і завершився з рахунком 2-1. Другий тайм малюнок гри не змінився, господарі більше грали з мячем, Фристайла вибігали небезпечно в контратаки, гра на зустрічних курсах. На 38-й хвилині прикра помилка Артура Бородушка,  який втратив мяч перед карним майданчиком,  підхопив Олег Омаров і відразу пробив влучно, рахунок став 2-2. Знову рівновага і командам потрібно все починати спочатку. Алсер пішли ще активніше вперед, створюючи моменти. Слід відзначити чудову гру голкіпера Фристайли, який рятував свою команду. Проте на 46-й хвилині господарі все ж досягли свого, після одачі кутового, удар головою Сергія Гмирка, голкіпер Фристайли Олександр Пушик відбив, а на добиванні першим був гравець Алсера Владислав Мертвиченко, який забив у порожні ворота, зробивши рахунок 3-2 на користь своєї команди. Алсер втримав перевагу і здобув першу перемогу в чемпіонаті, з рахунком 3-2.