Аналіз 3-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Аналіз 3-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

19 вересня

Аналіз 3-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

19 вересня

Аналіз 3-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Відркривав 3тур, матч Syndicate і Мед. Як і прогнозували, гра видались цікавою на події і безкомпромісною на боротьбу.  В першому таймі  господарі більше атакували на ворота Меду. Проте вдалось вийти вперед лише наприкінці  тайму. Спочатку Дмитро Доніч на 21-й хвилині відкрив рахунок, а на 24-й хвилині вже інший  Дмитро Басалкевич забив у порожні ворот другий гол, після передачі Дениса Майбороди. 2-0 перший тайм і здавалось інтриги не буде. Проте Мед у другому таймі, все зробив для камбеку. На 41-й хвилині, Дмитро Возний в боротьбі зумів виграти мяч і пробивши під поперечину, скоротив відставання  в рахунку 2-1. Syndicate мав моменти забити 3-й гол, проте нереалазіція. На 54-й хвилині пройшла передача Возного на Захарченка, той зумів прийняти, розвернутись і пробити повз голкіпера, 2-2.Проте вже через 2 хвилини  господарі заробили небезпечний штрафний, Доніч покотив на Кучеренка і той пробивши в нижній в кут, знову вивів Syndicate вперед 3-2. Хвилини, які залишились в цій грі, команди провели в атаках, проте рахунок 3-2 так не змінився. Syndicate здобуває 3-у перемогу поспіль і продовжує разом з Республікою очолювати групу А, маючи в своєму активі 9 набраних балів.

Цікавий матч двух новачків турніра. Якщо Progress  Kids з перших турів здивували позитивно багатьох своєї грою, то Нова Англія йде від тура до тура, з кожним матчем набираючись досвіду і покращуючи свою гру. Господарі були фаворитом, проте як показала гра, все вийшло не так легко, як очікували гравці Прогресу. В першому таймі багато боротьби, нереалізовані моменти у Богдана Горбача, в яких чудово себе проявив голкіпер гостей. Проте все ж наприкінці першого тайма, капітан Прогресу Богдан Горбач, зумів обробити  довгу передачу від Олександара Радченко і з  розвороту пробити  влучно в площину воріт 1-0. В другому таймі Нова Англія почала грати ще активніше, натомість господарі намагались ловити суперника на контратаках. Гості на 41-й хвилині заробили небезпечний  штрафний удар, який вміло реалізував Володимир Висоцький 1-1. За цього рахунку, шанси команди були рівними. Проте все ж фортуна більше посміхнулась молоді  Progress. Аут, який швидко вкинув Богдан Горбач на Гагу Кікнадзе, той робивши навіс у карний майданчик Нової Англії, забив курйозний  гол , адже ні свій партнер, ні гравець команди суперника, ні голкіпер, не зуміли зреагувати на цю подачу і мяч прямісенько опустився у ворота 2-1, господарі знову попопереду. Гості пішли відігруватись і мали момент.  Progress kids, залишившись в меншості на 56-й хвилині, все ж зуміли втримати перемогу і здобути перші 3 очки у новому для себе чемпіонаті. З чим ми їх і вітаємо. А Новій Англії побажаємо здобути першу перемогу вже в наступних турах.

 Брюге був фаворитом перед грою. Проте, який же чудовий матч провела команда Алсер, зумівши показати конкурентну  гру в матчі з іменитим суперником. Брюге швидко повели в рахунку 1-0, Алсер зрівняв рахунок 1-1, на 16-й хвилині. Проте відразу господарі забили в наступній атаці 2-1. Наприкінці першого тайму Сергій Бондаренко робить рахунок 3-1 з передачі Олександра Джеваги. Другий тайм команди розпочали атаку на атаку. Брюге в епізодах рятував голкіпер команди, Дмитро Павлушенко, продемонструвавши чудову гру. Проте на 40-й хвилині він був безсилим, Алсер відіграв один гол. Знову матч продовжився на зустрічних курсах. Тепер вже Брюге забиває, 4-2 на 48-й хвилині, відзначився Євген Жила. Проте гості за кілька хвилин знаходять свій момент, передача Холодкова на Коцюбу стає результативною, Іван робить рахунок 4-3. Через 3 хвилини Брюге заробляє пенальті, сфолив капітан Алсера в своєму карному майданчику. Роман Ліпінський, забиває з пенальті 5-3. Здавалось, що з інтригою в цій грі завершено. Проте Алсер не здавався і на цей раз вже гості заробили пенальті. Пробивати, який взявся Сергій Гмирко, проте переграти голкіпера Брюге, Дмитра Павлушенка не вдалося. 5-3 Брюге перемагає  і зберігає за собою 3-у сходинку  групи B. Алсер з кожним матчем додає в якості гри і якщо продовжить команда грати з таким бажанням, то перемоги обов'язково прийдуть.

Матч, з багатьма гольовими моментами. Обидві команди давали грати у футбол одна одній. Гра, повністю виправдала сподівання. Господарі розпочали активніше. Перша поява в сезоні Олексія Булгакова і відразу його активні дії, на 8-й хвилині призвели до забитого голу, дальний удар, відбив голкіпер Максимуса, проте першим на добиванні був Ярослав Шиндир,1-0. Гості відразу кинулись відіграватись, вихід Яланського на ворота No Sense врятував Андрій Зуєв. Якщо гості свої моменти не реалізовували, то гравці No Sense пробивали влучно. На 17-й хвилині вже Олексій Булгаков забив дебютний гол за свою команду, дальний ударом в ближній кут 2-0. Гості пішли вперед, проте знову пропустили від все того ж Ярослава Шиндиру, який втретє вразив ворота суперника, 3-0 перший тайм. На початку другого тайму, Максимус проводить зразкову атаку, чудово обігрались  в стіночку Мельник з Мілевським, забивали красень гол 3-1. Вже через 5хвилин Максимус заробляє пенальті, дуель Яланського проти Зуєва, виграє останій, відбиваючи удар з пенальті центрального півзвхисника Максимуса. Шанс, який гравці Максимус нереалізували. Далі були моменти біля обох воріт, проте голкіпери по черзі рятували. А на останій хвилині поєдинку No Sense забив четвертий гол, коли Максимус пішов всіма силами, разом зі своїм голкіпером  Максом Щавінським. Прикра помилка при розіграші атаки Максимуса, мяч в руках голкіпера No sense  Андрія Зуєва, який  вибиваючи мяч забив красень гол зі своє половини поля, встановивши остаточний рахунок матчу 4-1. No sense здобуває 3-у перемогу поспіль і продовжує очолювати турнірну таблицю групи B.

Один з двух центральних матчів тура. Перейдемо до подій на футбольному полі. Перший тайм команди провели на зустрічних курсах. Сокіл повів в рахунку, після помилки Ярослава Кондратенка на своїй половині,1-0, на 10хвилині. Майже відразу гості могли подвоїти перевагу, Романов пробивав через себе в карному майданчику суперників. Господарі відповіли своєю атакою і ударом Завадського, який  Артем Мирутенко перевів на кутовий. Сокіл виграв перший тайм, загалом виглядаючи більш гострішим в атаці. Другий тайм розпочався на зустрічних курсах. Енерго створило свій момент, пробивав Богдан Бедь. В наступній атаці вже Сокіл заробляє штрафниий удар, активність Владислава Романова приносить результат. Енерго після штрафного зуміли відбитись. Проте мяч вилетів на аут, розіграш якого став результативним. Спочатку Сергій Гудим вибив головою мяч в сторону, який відлетів до  Владислава Романова, який віддав  на Андрія Котлова, той поставив корпус і скинув під удар Артему Магді, 0-2 Сокіл збільшує перевагу. Енерго кількома хвилинами згодом, все ж таки забиває свій гол. Розіграш мяча, Денис Митник віддає на Богдана Бедя, той пробиває з далеку і мяч після рикошету залітає у ворота 1-2 на 40-й хвилині поєдинку і здавалось гра лише наберає своїх обертів і кульмінація буде цікава. Проте футболу глядачі побачили рівно ще 2 хвилини. На 42-й хвилині Денис Митник в центрі поля отримує червону картку за нецензурну лайку і образи в бік арбітра, апелюючи на  рішення арбітра. А далі те, що сталось нікому в голову не могло прийти. Адже футбол - це впершу чергу про повагу один до одного. Митник уходячи з поля, продовжує  нецензурні  висловлювання в бік арбітра, демонструє непристойний жест, арбітр щось відповідає, Денис повертається і застосовує фізичну силу до арбітра. На цьому  арбітр дає свисток про завершення матчу. Футбольна частина цього мачту завершена.

Далі був рогляд КДК і прийняте дисциплінарне рішення:

Розглянувши епізод, який трапився під час матчу третього  тура Чемпіонат Києва Diamond League 8x8 2024/25 між командами Енерго і Сокіл, а також вислухавши пояснення арбітра, КДК прийняло рішення:

1.За нецензурні висловлювання, жести та агресивну поведінку в адресу арбітру з застосуванням фізичної сили під час матчу, дискваліфікувати гравця команди «Energo», Дениса Митника  на десять матчів  у Турнірах під егідою Даймонд ліга-ХФЛ (п.п. 11.2.3. діючого Регламенту).

2.Матч був зупинений арбітром на 43-й хвилині  в результаті нецензурних висловлювань  та агресивної поведінки в адресу арбітру з застосуванням фізичної сили, гравцем Energo, Дениса Митника, після чого арбітр дав фінальний свисток і не продовжив гру. 

Враховуючи всі вище згадані обставини: команді Енерго зарахувати технічну поразку в матчі з Соколом з рахунком   0-3 (п.п. 8.5 Реглементу). 

Чемпіон зустрічався з аутсайдером. Розпочали гості зухвало, змусивши Роман Юркова зрізати мяч у власні ворота вже на 3-й хвилині, проте недовго був рахунок  0-1, на 5-й Хвилині Микита Рибак пробивав, на цей раз мяч підправив у власні ворота вже гравець гостей Єгор Добря, 1-1. Після швидкого старту господарі пішли забивати ще, дубль у першому таймі  оформив Роман Кучма. 3-1 Республіка виграла перший тайм, проте Антихайп зберігав надію на другий тайм. Антихайп грав досить романтичний футбол, всі в атаку, а ось назад не всі вертались чим скористались господарі, розігруючи більшість. За 5хвилин другого тайму Республіка забиває 4 голи, фактично знявши питання переможця в цьому матчі, щоправда гості після чого двічі влучили в стійку. Республіка забила ще один гол і довела цей матч до впевненої 3-ї перемоги на старті Чемпіонату. Фантастична статистика Чемпіона 39-3.

B1 підтвердив статус фаворита, вигравши. Перший гол господарів забив бомбардир команди- Дмитро Косьмина, після чудового пасу Юрій Сірого, 1-0 на 13-й хвилині. Фристайла відповіли своїми атаками. Перевага від B1 втілилась у ще 2 голи у першому таймі. Спочатку здалеку влучно пробив Андрій Вавриш, а через хвилину вже відзначився Владислав Єфіменко,3-0 перший тайм. Другий тайм малюнок гри не змінився. Господарі забили 4-й гол. Проте відразу Олег Омаров забив гол у відповіль, забивши перший гол Фристайла у чемпіонаті. Н 49-й хвилині гравці Фристайла заробили пенальті і знову нереалузвували його, як і у попередніх турах, на цей раз не забив Сергій Коваленко. B1 забив ще двічі наприкінці гри, зігравши на класі 6-1.

Завершував 3-й тур ще один цікавий поєдинок. Molfar зустрічався з Кристалом. Багато боротьби, гра на зустрічних курсах, з небагатьма моментами у першому таймі завершилась нічиєї 0-0. Другий тайм актвивніше почали гравці Molfar намагаючись тиснути на ворота Кристала, граючи більше а атаку, а гості побудавали гру на контратаках. На початку другого тайму після вкидання з аута господарі забивають, Олексій Поліщук дальним ударом виводить вперед свою команду, проте Кристал бере ВАР, на якому арбітр вбачає гру рукою і відміняє гол.  Нічия, яка тримала в напрузі глядачів і вболівальників майже до останніх хвилин. Molfar не забиває після своїх моментів, мяч вперто не летів у ворота. Проте слід відзначити, що гравці Кристал також не реалізували свої моменти ,  Сергій Студенецький врятував. Molfar все ж забив на 54-й хвилині, після ведення аута, нападник Хотіва, Тимур Хайрутдінов, пробив у ближню девятку, без шансів для Сергія Старушкевича. Цей гол в підсумку виявився переможний, 1-0 Molfar виграє у дуже непростому матчі у Кристала.