Анонс 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

25 вересня

Анонс 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

25 вересня

Анонс 5тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Початок ігрового дня і відразу цікавий матч. B1 виглядає більшим фаворитом, проте Кристал за 3 попередні гри вже всім довів свою силу. Кристал мало пропускає, в середньому гол за гру і не багато забиває. B1 натомість має хорошу атаку і знаходиться в чудовій формі. Прогноз нічия або мінімальна перемога команд.

Перед цим матчем Брюге знаходиться в кращій формі за суперника, зумівши зберегти більшість основних  грвців минулого сезону і підсилившись до того ж в атаці Вадимом Дробашко. Максимус натомість втратив всіх своїх лідерів  і знаходиться на етапі побудови нової команди, за такий короткий час. Господарі фавориту, проте гості можуть здивувати.

Цей матч може стати центральним в турі. Республіка громить своїх суперників, в той час як Сокіл в минулому турі сенсаційно програв. Додамо, що саме Сокіл (Чоповичі) допоміг Республіці оформити чемпіонство, зігравши в нічию в останньму турі минулого чемпіонату з Syndicate. Команді Євгена Задорожнього слід зробити висновки і в цій грі довести всім, що в минулому турі, то була прикра поразка. Шалена форма гравців Республіки звичайно ставить їх фаворитом цього матчу, але хотілось, щоб Сокіл налаштувався і ми побачили видовищний матч, з інртигою до кінця, переможе в якому найсильніший.

Syndicate наразі один з лідерів своєї групи. Енерго на 4-му місці. Для гостей ця гра має довести їх амбіцї на призові місця, в той час як господарі налаштовані не втрачати лідерство в своїй групі. Ще один цікавий поєдинок, який зуміє порадувати вболівальників в цей ігровий вікенд.

Дві молоді команди зустрінуться між собою. До того ж, які мають ще і однакового кольору форму. В ці грі може виграти будь-яка команда. Головне гарний збір на гру, дисципліна і вміння керувати свої емоціями.  Подивимось вже в цю неділю, хто здобуде перемогу, а цілком можливо буде і нічия.

Обидві команди здобули перші перемоги у минулому турі. Тепер же кожна з команд спробує розвинути цей успіх і здобути другу перемогу. Нова Англія сенсаційно обіграла Сокіл, в той час як Мед виграв у Progress Kids, перегравши суперника у другому таймі. Мед вигладає фаворитом, проте Нова Англія буде боротись і зробить все, щоб в друге здобути перемогу.

Ще одна гра, яка цілком заслуговує на звання центральної в турі. Виділити фаворита складно. Обидві команди в гарній формі підходять до особистої зустрічі. Molfar потрібна лише перемога для зберігання шансів, щоб кваліфікуватись у вищу лігу, NoSense після втрати очок минулого тура не має  права на помилку. Хто вийде переможцем цього протистояння дізнаємось вже в цю неділю.

Завершуватиме 4-йтур матч Алсера і Фристайли. Гості в минулому турі нарешті відчули смак перемоги. В той час як господарі ще очок у новому чемпіонаті не здобували. Важливим є присутність на грі у гостей Володимира Кульматицького від цього і буде в більшій мірі залежати гострота попереду у Фристайли.

Для Алсера ця гра шанс взяти перші очки в чемпіонаті, для цього потрібно дисципліновано зіграти позаду і реалізувати свої моменти попереду.  Чи зуміє команда Сергія Гмирка скористась ним дізнаємось після матчу.


Чекаємо всіх вболівальників  вже в цю неділю.