Анонс 3тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 3тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

09 вересня

Анонс 3тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

09 вересня

Анонс 3тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Чемпіонат Києва з футболу  8х8 |Diamond League 2024/25  набирає оберти. На черзі 3-й тур, а отже на нас  очікує чергові 8 цікавих матчів, які ми анонсуємо.

Брюге і Алсер гратимуть між собою, вже в 4-те. По одній перемозі в кожної команди і одна нічия в серії. Проте, якщо брати до уваги минулий рік,то Брюге розгромив свого суперника без шансів 1-13. Наразі команди знаходяться в різних кондиціях. Фаворитом виглядають саме господарі, які після втрати очок в минулому турі з Кристалом, будуть ще більше налаштовані. Алсер натомість шукає свою гру, залучивши нових гравців до команди, в минулому турі програвши 1-4  команді B1. Прогноз перемога Брюге з різницею в 2-3 мячі.

Кристал вдало стартував в чемпіонаті 8x8, зігравши в нічию з Брюге, зумівши нав'язати свою гру. Molfar натомість зумів відігратись з 0-2 в матчі з Максимус, зігравщи в результативну нічию 2-2. Цікавий матч на нас очікує. Якщо у Molfar до неділі повернеться їх тренер Тарас Шпичка, то команда отримає додатковий імпульс. З іншої сторони Кристал після нічиї з Брюге і адаптації до нового формату, може в цьому матчі цілком зазіхнути на перемогу. Гра, в якій цілком можливо нічия або ж мінімальна перемога кожної з команд.

No sense після двух стартових перемог, в 3-му турі зіграє з Максимус. Минулий тур гості стартували в чемпіонаті, провівши чудову гру проти Molfar, втративши перемогу, нічия 2-2.  Наскільки відомо команди, добре знають одна одну по виступам у форматі 5x5. Тож нас очікує цікавий матч. Якщо брати 2тури,  No Sense виглядає впевнено, обігравши своїх суперників з загальним рахунком 11-0, проте Максимус  завжди серед претендентів на найвищі місця, гра з цієї командою якраз покаже наскільки No Sense готовий до боротьби за найвищі місця Чемпіонату.

B1 гратиме з Фристайла. Господарі явні фаворити цього матчу. Основне питання чи зуміють гості зробити висновки минулих поразок і дати бій команді B1, яка в цьому році рішуче налаштована поборотись за чемпіонство. Сподіваємось, що Фристайла зуміє продемонструвати цікавий футбол і цей матч пройде в максимальній інтризі.

Чемпіон наразі виглядає впевнено, забивши своїм суперникам 31 гол і пропустивши лише 2. Антихайп має 2 поразки на старті чемпіонату, з різницею 3-11. Основна інтрига чи буде ще один розгром від Respublika чи все ж таки Антихайп зуміє нав'язати свій футбол  і тримати глядачів в максимальній напрузі в цьому матчі. Для цього гостям в-першу чергу потрібен гарний збір, явка на матч ключових гравців, максимальна  самовіддача і мотивація. Проте враховуючи 2 попередні тури і форму команд, все ж таки більше віриться в те, що Республіка здобуде впевнено 3-ю перемогу на старті сезону. 

Ще один цікавий матч в цьому турі, який повинен надати відповіді на питання. Чи зуміє Енерго продовжити переможну серію в гонитві за Республікою, чи зуміє Сокіл вигравши цей матч продовжити боротьбу за ТОП-3 своєї групи. Враховуючи турнірну таблицю, цю гру можна сміливо назвати центральною в турі, гра за 6 очок. Історія особистих зустрічей на боці Енерго, одна перемога і 2 нічиї. Максимальний настрій обох команд лише  на перемогу. В цій грі  результат може вирішити одна помилка. Враховуючи результати 2 турів і результативність, Енерго виглядає мінімальним фаворитом, проте  впевнений  Сокіл готовий дати бій і буде все робити, щоб виграти. Нічия або мінімальна перемога команд.

Матч двух новачків чемпіонату. Поки, що на старті краще себе проявили господарі, Нова Англія в минулому турі, хоч і програвши Сіндікату, виглядали вже впевненіше в роботі з м'ячем. Тому сподіваємось, що Нова Англія буде прогресувати  від матчу до  матчу, зробивши висновки, набираючись ігрового досвіду. Для Progreess Kids це хороша нагода здобути першу перемогу в чемпіонаті, саме молодь виглядає фаворитом цього поєдинку. 

Ще один цікавий матч. Якщо враховувати, що за Сіндікат грає частина команди зі Зміни, а Мед грав двічі  з цією командою зовсім нещодавно у Чемпіонаті ХФЛ Вищої Ліги у форматі 11x11, то ця гра набуває цікавих контекстів. Господарі здобули 2 перемоги на старті, гості натомість 2 поразки. Мед поки, що звикає до формату 8x8, а Сіндікат вже досвідчена команда в цьому форматі і до того ж бронзовий призер. Саме господарі є фаворитом цього матчу, проте Мед рано чи пізно повинен знайти свою гру і хто знає можливо це станеться саме в цьому матчі і ми побачимо матч з інтригою і неймовірною розв'язкою. 

Нагадуємо, що на учасників змагань чекають зовсім скоро ще кубкові баталії, жеребкування якого відбудеться на наступному тижні і окрім цікавих матчей чемпіонату, з нетерпінням очікуємо на старт  Осіннього Кубка Даймонд Ліги 2024 .

Залишаємо посилання на пряму трансляцію  матчів 3-го тура Чемпіонату Києва з футболу  8х8 |Diamond League 2024/25. 


Ставте свої вподобайки, підписуйтесь на канал Даймонд Ліги  і долучайте друзів, разом творити історію футбола Києва. Дякуємо всім за увагу, до зустрічі вже в цю неділю на футбольному полі ДЮСШ-15.