Анонс 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

06 вересня

Анонс 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

06 вересня

Анонс 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

2-й тур відкриватиме гра Меду і Республіки. Чинний чемпіон, який  в минулому турі розгромив нову Англію проти команди Мед, яка в минулому турі зазнала поразки від Енерго. Фаворитом виглядає Республіка, проте якщо господарі зберуть свій основний склад, то зуміють дати бій чемпіону і хто знає  чим все завершиться  Буде цікаво, запрошуємо в неділю  о 10-30, подивитись матч вживу або онлайн на каналі Даймонд Ліги.

Алсер і B1 в минулому чемпіонаті грали між собою. B1 виграли з рахунком 3-1. Алсер залучає молодь і потрібен час, щоб зігратись, то ж з кожним матчем мають додавати в якості гри. Фаворитом цього матчу виглядає саме команда Євгена Федєєва, B1, яка з першого тура показує, що не налаштоувана повторювати помилки минулого чемпіонату і  втрачати очки. Алсеру буде тяжко виграти цей матч, але ця команда має характер і дивувати точно вміє.

Зустріч двух новачків чемпіонату. В той час  як Фристайла зазнала розгромної поразки від срібного призера Брюге, то команда No Sense здобула  першу перемогу в чемпіонаті в минулому турі. В різному настрої підходять команди до цієї гри. Шанси обох команд на перемогу рівні. Для Фристайли цей матч- це можливість виграти і відчути впевненність,  No Sense  у випадку другої перемоги, зможе збільшити свої шанси на потрапляння в ТОП-4  групи B.

 Сокіл прийматиме новачка чемпіонату Pregress Kids, які в минулому турі майже на рівних грали з Syndicate. Сокіл виглядає фаворитом перед грою, враховуючи минулі виступи і заслуги, але гості, ящко зроблять висновки від минулої поразки і якісно проведуть збір, то шанси команд можуть бути рівні. Дві молоді команди, середній вік, яких майже однаковий, що може бути ще цікавіше. Радимо цей матч для перегляду.

Нова Англія грає проти Syndicate. Ще один суперник складний для господарів, на цей раз бронзовий призер чемпіонату. Syndicate має брати 3 очки і вигравати на класі. Але впевнений, що на цей раз Нова Англія зуміє показати зуби і нав'язати свою гру фавориту.

Antihype проти Енерго. Цікавий матч. Якщо брати до уваги перший тур, то Енерго повинно перемагати свого суперника. Проте Antihype, при зборі  ключових гравців, зможе показати свою найкращу гру на хорошому рівні. Історія особистих зустрічей команд наступна, одна нічия минулого року і в цьому році Енерго на класі перемогло 3-7. Як буде в цей раз дізнаємось в неділю о 16.20.

Максимус проти Molfar завжди цікаві поєдинки. Хоча 3 осибисті зустрічі виграли саме гості, проте кожну гру Максимус демонстрував цікавий футбол і міг розраховувати на перемогу. Як показав перший тур Molfar знаходиться на стадії перебудови команди, дещо схожа ситуація в господарів, які втратили своїх лідерів. Один з них Артем Басік до речі перейшов у стан нинішнього суперника команду Molfar і в минулому турі вже встиг забити за нову команду. В цій грі можливо як нічия так і перемога кожної з команд.

Завершуватиме 2-й тур, матч Кристал- Брюге. Господарі вже завершили свої виступи у Вищій Лізі нашого Чемпіонату 11x11, тож з усіма силами готові поринути  у новий чемпіонат формату 8x8, суперник срібний призер. Не можемо з впевненістю робити прогноз цього матчу, оскільки зміни складу Кристалу не до кінця зрозуміло.  Брюге минулий тур розромно виграли у новачка чемпіонату Фристайла з рахунком 7-0, вважаються фаворитом. Але не здивуюсь, якщо Кристал зуміє відібрати очки в цьому матчі і навіть виграти. Тож очікуємо з нетерпінням на цей поєдинок. Впевнений буде цікаво.


Пряма трансляція матчі 2го тура