Аналіз 4-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Аналіз 4-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

24 вересня

Аналіз 4-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

24 вересня

Аналіз 4-го тура Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Цікавий матч відкривав 4тур. Мед на 8-хвилині вийшов вперед, Ілля Балковий дальним ударом в дев'ятку відкрив рахунок в матчі. Гості побігли відігруватись, зуміли забити з пенальті, відзначився Богдан Горбач 1-1. Перший тайм так і завершився. А на початку  другого тайму Мед забили другий гол 2-1, відзначився Вадим Чмульов. Господарі  і надалі продовжили створювати моментти біля воріт. На 49-й хвилині Мед все ж забив третій гол, Євген Захарченко реалізував свій момент. Здавалось питання переможця закрито, проте гості не здались і  зуміли забити свій гол, відзначився капітан Богдан Горбач. Проте на більше Progress Kids не вистачило, Мед здобуває цілком заслуженну першу перемогу, з рахунком 3-2.

На жаль матч не відбувся, господарі не зуміли зібрати склад, чи не вперше за 3роки таке сталось. Syndicate здобув 3 очки, які дозволили продовжити лідирувати у своїй групі. Antihype  побажаємо гарного збору на майбутні поєдинки.

Кристал зустрічався з лідером своєї групи командою NoSense, які виграли свої 3 стартові тури з різницею 15-1. Господарі в минулих іграх вже всім довели, що команда готова боротись за найвищі місця. Кристал  мало пропускає, роблячи ставку на захист і чудово граючи на контратаках. Не виключенням став цей поєдинок, NoSense більше володіли ігровою ініціативою, проте без гострих моментів біля воріт Кристалу. Багато боротьби в першому таймі, без небезпечних моментів. Проте Кристал, все ж найшов свій момент, після розіграшу кутового, на випередження захисника, зіграв Денис Гудаков, заробивши пенальті і сам же Гудаков його реалізував 1-0. В другому таймі, малюнок гри не змінився, господарі грали на контратаках, гості  грали першим номером, проте чогось не вистачало в заключній стадії, а там де все ж моменти доводили до ударів, рятував Сергій Старушкевич, голкіпер Кристала.  На 57-й хвилині Кристал подвоїв перевагу, чудово реалізувавши свій момент. Лише після цього  гості  додали  агресії в атаці, відразу відігравши один гол, відзначився Ярослав Шиндир. Проте на більше  NoSense не вистачило, Кристал здобуває першу перемогу, а гості зазнають першої поразки в чемпіонаті.

Перший тайм команди влаштували футбольні гойдалки,   по черзі створюючи моменти біля воріт обох команд. Molfar забив швидкий гол, на 3-й хвилині і здавалось  спокійно будуть контролювати гру у першому таймі, проте Алсер відповідав своїми небезпечними моментами і реалізуй один з них, хто знає чим все могло завершитись в цьому матчі. Перерва явно пішла на користь підопічним Тараса Шпички, який вніс певні корективи і ми побачили зовсім інший Molfar, впевнений в собі, який грає з позиції сили в атаці. Другий тайм  Molfar затиснув суперника біля своїх воріт, на початку тайму забивши двічі після розігрішів кутових. Далі Хотів продовжив контролювати гру, спокійно довівши цей матч до перемоги 0-5.  Alser  в другому таймі виглядав втомленим, зовсім не схожим на себе. Molfar перемагає і потроху піднімається у турнірній таблиці.

Матч якого багато, хто очікував, не виправдав сподівання. Respublika в першому таймі вже зробила комфортну перевагу, забивши 5голів. В другому таймі Енерго намагались знайти свої моменти біля воріт суперника, активними були Богдан Бедь та Іван Ільницький, проте їх старання не підтримували партнери. Чемпіони в другому таймі, забили ще 6 голів і спокійно довели матч до розгромної перемоги 0-11. Вкотре проявив себе кращий бомбардир минулого чемпіонату, Євген Григорусь, забивши 5 голів в цьому матчі. Це був явно не день енергетиків, які після матчу повинні зробити висновки. Республіка продовжує громити суперників і очолювати турнірну таблицю групи А.

Перед грою фаворитом була команда Максимус. Проте Фристайла в цей день  були заряджені здобути перші очки в чемпіонаті. Слід відзначити, що ключовими чинниками перемоги Фристайла стали декілька факторів, за переможного рахунку на 1-2 користь Максимуса, травму зазнав капітан Максимуса, Ярослав Алекєєв. Після чого почались проблеми в захсисті гостей і  Володимир Кульматицький, вміло  скористався цим оформивши покер у другому таймі. Максимус намагався повернутись в гру, пішовши всіма силами вперед, проте відігратись не вдалося. Фристайла здобуває першу перемогу в чемпіонаті з чим ми їх і вітаємо.  Максимусу бажаємо  швидкого відновлення їх капітану, і продовжувати становлення нової команди, після оновлення складу і звичайно перемог у майбутньому.

Сенсація тура. Цей матч ми анонсуючи говорили, що Нова Англія налаштується на гру і  буде битись за кожен клаптик поля. Сокіл був фаворитом цього матчу. Проте, коли пролунав стартовий свисток, стало зрозуміло, що нас чекає багато боротьби і не буде легкої  прогулянки для Сокіла. Перший тайм пройшов за ігрової ініціативи команди Євгена Задорожнього, проте по справжньому гольових моментів було обмаль. Нічия 0-0. З початку другого тайму Сокіл почав активніше грати в атаці, щоправда контроль мяча, рідко доводили до ударів по воротах Нової Англії. Останні 15хвилин цього матчу. Сокіл тиснув, Нова Англія відбивалась. Малюнок гри не змінився. Коли по справжньому були небезепечно біля воріт гостей, то рятував голкіпер Нової Англії. Здавалось ось-ось Сокіл таки дотисне, проте гості терпіли і за це були нагороджені в кінці матчу. Ключовими стали 60+1 і 60+2 хвилини цьому матчу. Сокіл створив небезпечний момент, на добиванні не влучили в  порожні ворота. В наступній атаці, ще один небезепечний момент у воріт Нової Англії. Гості зуміли відбивитись, перевівши мяч на правий фланг, вибігаючи в контратаку  на ворота Сокіла, чудовий розіграш, передача на дальню стійку від Іван Висоцького на Вадима Яковенко і той забиває переможний гол 0-1, Нова Англія здобуває таку очікувану першу перемогу  і бере 3очки. Неймовірні емоцій гостей після перемоги. Вітаємо Нову Англію  і бажаємо не зупинятись. 

Центральний матч тура виправдав всі сподівання. Від цього матчу ми очікували цікавого якісного футболу. З перших хвилин Брюге взяв мяч під свій контроль, створюючи моменти у воріт B1. Господарі стримували натиск  і дещо мабуть не очікували такого старту від Брюге. На 12-й хвилині гості заробили пенальті, який реалузівав Вадим Дробашко, 0-1. Після чого відразу могли забити вдруге і збільшити перавагу. Ігрова ініціатива до 20-ї хвилини була за Брюге. На 22-й хвилині атака B1 стала гольовою, Микола Згортюк прострілив у карний майданчик, де  вже бомбардир B1, Дмитро Косьмина у підкаті забив гол 1-1, так і завершився перший тайм. Другий тайм краще почала команда Євгена Федєєва. Відразу пішовши в атаку і забивши другий гол. Після передачі Юрія Сірого, Євген Курочка забив другий гол, 2-1. Команди обмінювались моментами, демонструючи високі швидкості. Атака Брюге на 43-й хвилині завершилась ще одним пенальті у ворота B1, як і в першому пенальті сфолив Олександр Кітманов. Пробивати пенальті підійшов нападник Брюге, Вадим Дробашко і  на цей раз переграти Романа Щуся не вдалося, голкіпер B1  врятував свою команду, зробивши сейв після удара з пенальті. Надалі гра на зустрічних курсах, моменти біля обох воріт. Зайві емоції з вилученням Романа Ліпінського. Проте B1 втримав перемогу  і вперше за останні роки виграє в основний час у Брюге. Господарі  після цієї перемоги одноосібно очолили  турнірну таблицю групи B, Брюге зберегли за собою 3-тю сходинку. Дякуємо обом командам за цікавий видовищний матч.

Дякуємо ЗСУ за черговий ігровий вікенд! Слава Україні