Аналіз 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Аналіз 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

08 вересня

Аналіз 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

08 вересня

Аналіз 2тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Відкривав 2-й тур матч Меду і Республіки. Чемпіони швидко і активно розпочали гру, відразу забивши 2 швидкі голи. Спочатку кращий бомбардир минулого чемпіонату- Євген Григорусь, з передачі Микити Рибака забив, потім вже сам Микита Рибак відзначився голом з передачі Григоруся. Мед після 2-х пропущених голів намагався знайти свою гру на котратаках, проте мало, що вдавалось. Республіка продовжувала контролювати гру, забивши ще 3 голи у першому таймі, вигравши його з рахунком 0-5. Другий тайм малюнок гри не змінився, гості контролювали гру, Мед створював свої моменти, проте в завершальній стадії нічого не вдавалось. Хоча свій гол престижу Мед все-ж таки забив, на 49-й хвилині відзначився Євген Захарченко дальнім ударом з відскоком, відкривши рахунок забитих голів своєї команди у форматі 8X8. Республіка в підсумку впевнено виграє, розгромивши свого суперника з рахунком 1-11. Євген Григорусь відзначився покером, дубль Антона Крамара і Микити Рибака, голи Дороша, Яськова і Яценко такий підсумок матчу з Медом. Чемпіон починає впевнено  захист титула, забивши за 2 матчі 30 голів, пропустивши при цьому лише 2 голи. Ну а Мед проходить адаптацію до формату 8x8, потрібно зігратись. Впевнений з кожним матчем команда буде додавати в якості гри.

Матч 2-х команд, які добре знають одна одну. До гри фаворитом виглядала команда B1, яка зуміла підтвердити це і в самому матчі. Перші 5 хвилин команди розмінювались гострими атаками з ударами, проте без голів. На 13-й хвилині Максим Згортюк заробив пенальті і сам його вміло реалізував, 0-1. На 19-й хвилині після комбінації вже Євген Курочка заробив пенальті,  пробиваючи по воротам  м'яч влучив в руку капітану Алсера, арбітр поставив вдруге пенальті, яке знову вміло реалізував все той же Максим Згортюк, перегравши вдруге Віталія Загнея. А на 23-й хвилині з передачі Максима Горовенка, бомбардир B1- Дмитро Косьмина реалізував вихід віч-на -віч, зробивши  рахунок 0-3. В другому таймі малюнок гри не змінився, Алсер намагався відігратись йдучи вперед в атаку, проте чогось не вистачало в завершальній стадії. Молоді Алсера потрібен час, щоб зігратись. Проте свій гол господарі все ж забили, один з лідерів атаки Валерій Холодков  дальнім ударом скоротив відставання в рахунку. B1 цей пропущений гол не засмутив, команда пішла вперед і забила 4-й гол, встановивши підсумковий рахунок 1-4. B1 перемагає на класі, витративши стільки саме сил, скільки було достатньо для взяття 3-х залікових балів. 

Матч двух новачків очікували всі з нетерпінням. Вже на 15-й секунді No sense забив один з найшвидших голів чемпіонату, Дмитро Заїкин скористався помилкою захисників і сумбуром в захисті, відкривши раухнок. No sense продовжив тиснути, забиваючи гол за голом, вигравши впевнено  перший тайм з рахунком  0-5. Фристайла в перерві намагались внести корективи в цю гру, проте нічого не вдалось. В другому таймі гості спокійно довели гру до перемоги, забивши ще 4 голи, загалом вигравши з рахунком 0-9. Фристайла хоч  і мала декілька нагод в атаці, проте цього було недостатньо для забитих голів. No sense вигравши другий матч, очолив турнірну таблицю групи B, як надовго дізнаємось вже в наступних турах. Фристайлі побажаємо не здаватись, віднайти свою найкращу гру у наступних матчах, порадувавши своїх вболівальників.

Матч, якого очікували, виправдав сподівання. Дві молоді команди, середній вік яких становить 24 роки, зустрічались між собою. Сокіл впевнено розпочав гру, тиснувши на ворота суперника. Ця перевага втілилась у зароблений пенальті на 8-й хвилині, який впевнено реалізував Владислав Романов. Господарі продовжували проводити час в атаках, Progress Kids захищались, немов не прокинувшись і не увійшовши в цю гру. На 19-й хвилині все то же Романов подвоїв перевагу, 2-0. Здавалось Сокіл впевнено доведе перший тайм до перемоги з рахунком 2-0, проте прикра помилка при розіграші на своїй половині поля, Артем Магда відаючи пас на Романа Салецького, який не влучив по м'ячу і той покотився в порожні ворота, прикрий автогол для господарів, 2-1 підсумок першого тайму. Сокіл на початку другого тайму пішов  в атаку. На 34-й хвилині, довга передача на Гриневича, голкіпер Андрій Фурман вибиваючи м'яч, зробив точну передачу на свого капітана, Богдана Горбача, той  спочатку  виграв боротьбу у Романа Салецького, після чого ще  зумів обіграти Артема Магду і пробив точно в кут 2-2, Горбач святкуючи на радощах, передав вітання своїй коханій. Євген Задорожній зреагував відразу, зробивши заміну, знявши свого капітана і перебудувавши команду ще більше на атаку. Сокіл тиснув створюючи моменти, проте гравці Progress Kids стіною стояли в захисті, тримаючи позитивний результат. Господарі можуть винити лише себе за втрату очок в матчі з Progress Kids і нереалізацію моментів, щоправда гості своїм бажання так само заслужили на перші очки в чемпіонаті. Бойова нічия 2-2.

Нова Англія проводила другий матч в рамках Чемпіонату Києва Diamond League 8x8 2024/25. На цей раз суперник бронзовий призер минулого чемпіонату- Syndicate. Перші 5 хвилин пройшли на зустрічних курсах в атаках обох команд, далі ініціативою володіли гості, щоправда цей матч господарі виглядали значно зіграніше і впевненіше. Гості вийшли вперед на 8-й хвилині, Володимир Зірка, відкрив рахунок в матчі. Гарний розіграш на 14-й хвилині завершився забитим красивим голом з льоту Дмитра Маруженка. Гості і далі володіли ініціативою, забивши ще 3 голи, вигравши перший тайм з рахунком 0-5. В  другому таймі малюнок гри не змінився, проте  Нова Англія частіше почала вибігати в свої атаки.  На початку тайму Дмитро Маруженко не забив пенальті, щоправда відразу Марк Мартиненко забив 6-й гол. Господарі розігравши з центру, відповіли своїм голом - Максим Зінчук дальнім ударом забив гол престижу, 1-6.  На 42-й хвилині, Зінчук втратив нагоду забити другий гол, нереалізував пенальті, Євген Алтухов зробив сейв. Далі команди обмінювались атаками. Гості все більше транжирили моменти, зумівши забити лише один гол наприкінці матчу. 1-7 впевнена перемога команди Дмитра Маруженка. Нова Англія продовжує набиратись досвіду, зробивши суттєвий крок вперед.

Матч розпочався з швидкого голу Антихайп, який відразу змусив вмикатись в гру Енерго. Бомбардир команди Денис Митник на 3-й хвилині зрівняв рахунок 1-1, а на 4-й вже Роман Мойсеєнко вивів гостей вперед 1-2. Слід відзначити, що по якості гри молодь Антихайп чудово виглядала в роботі з мячем, Енерго захищались і на відміну від минулого сезону гості зробили висновки,  навчились терпіти в захисті,  швидко вибігаючи в атаку, створюючи  небезпечні моменти . Наприкінці першого тайму Денис Митник забив ще двічі, 1-4 перший тайм. Другий тайм господарі почали активно як і  перший тайм, немов відзеркалення подій, відразу гол на 31-й хвилині від Андрія Литвинчука, який здавалось дав надію Антихайп, що цей матч можна врятувати. Проте Енерго знову ввімкнулись і реалізували свої моменти. На 39-й хвилині Іван Ільницький збільшив рахунок 2-5, Яцишин на 41-й хвилині забив 6-й гол. Антихайп скоротив відставання на 43-й хвилині зусиллями Владислава Фоми, проте на більше господарів не вистачило. Енерго в кінці поєдинку забили  ще 3 голи і в підсумку впевнена перемога 3-9. Друга перемога енергетиків на старті.Чи значить це, що Енерго в цьому році готове до боротьби за найвищі місця,  відповідь побачимо у наступних турах.

Зустріч, яку ми анонсували, як одну з центральних у 2-му турі. Максимус грав проти Molfar. Статистика матчів на боці Molfar, проте рано чи пізно будь-яка серія може закінчитись. Цікаво було спостерігати за оновленими командами. Максимус розпочав активно гру, атакакми на ворота Molfar. Перший гол не змусив нас довго чекати, після подачі з кутового, капітан Ярослав Алексєєв в боротьбі, зумів віддати на Євгена Панченка і той розстріляв ворота суперника, зробивши 1-0. Molfar відразу намагався відповісти, проте в завершенні атак не хватало злагодженості дій гравців Molfar. На 20-й хвилині Максимус подвоїв перевагу 2-0.Господарі, впевнено виграли перший тайм.  В другому таймі Molfar пішов всіма силами вперед, проте дисциплінована гра Максимуса в захисті руйнувала атаки гостей. Здавалось, що Molfar не зуміє змінити хід подій в цьому матчі. Проте  у Molfar є характер  і до того ж ще прикра травма лідера захисту Максимуса і капітана команди Ярослав Алексєєва , надихнули гостей йти вперед. На 46-й хвилині Богдан Брильов дальнім ударом скоротив рахунок 2-1, а за 7-м хвилин згодом ще один дальній постріл Олександра Недашківського встановив рівновагу 2-2. Час, який залишався, команди провели на зустрічних курсах, як одна так і інша могли забити. Проте нічия 2-2 закономірний результат, в матчі якому перший тайм за Максимус, а другий за Molfar.

Дебютний матч Кристал у форматі 8x8, після формату  11x11 і відразу проти срібного призера чемпіонату - Brugge. З перших хвилин команди показали бажання на боротьбу і саме основне не програти в ній. Кристал побудував гру більше на контратаках, віддавши мяч Брюге. Гості розігрували м'яч, проте на підступах до штрафної суперника стикались з супротивом, а коли захисники Кристалу не могли, то рятував голкіпер Сергій Старушкевич, який піймав кураж у першому таймі.  Проте контратаки Кристала були небезпечні. Одна з таких була розіграна на 12-хвилині, з швидким переходом в атаку, передачею на лівий фланг, де Владислав Анікін в дотик прострілив в карний майданчик, в якому  Іван Селюк зігравши на випередження, забив перший гол у матчі 0-1. Гості трохи знітились, не очікуючи такого розвитку подій і могли пропустити вдруге. Проте останні 10 хвилин тайму Брюге провели в атаках і там лише дивом не залетів гол у ворота Кристалу. В другому таймі на 33-й хвилині трапився курйоз, Дмитро Соколюк виконуючи подачу в карний майданчик на Вадима Дробашко, а той зробив рух до м'яча, хоча не зумів дістатись, проте цього було достатньо аби змусити Сергія Старушкевича втратити концентрацію і помилитись, 1-1  на початку тайму, рівновага. В обох команд був майже весь тайм попереду, щоб вирвати перемогу. Ближче до неї були гравці Брюге, які більше атакували, проте контратаки Кристалу були також небезпечні. На 48-й хвилині Кристал не розіграв небезпечний вихід 3:1 схибивши. Ну а який вбивчий момент мав Брюге на 55-й хвилині, там спочатку Старушкевич врятував, далі Титенко та Довгань взяли на себе удари гравців Брюге в порожні ворота. В кінці матчу команди обмінялись моментами, проте ніхто не зумів забити більше. 1-1 бойова нічия, Кристал зумів нав'язати боротьбу Брюге. 

Дякуємо всім за 2-й тур, до зустрічі наступного вікенду! 

Слава ЗСУ!