Анонс 4тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Анонс 4тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25, Diamond football League. Офіційний сайт

Новина

19 вересня

Анонс 4тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

19 вересня

Анонс 4тур Чемпіонату Києва з футболу 8х8 |Diamond League 2024/25

Цей матч відкриватиме 4тур Чемпіонату  Києва Diamond League 8x8 2024/25. Прогнозуємо приблизно рівний матч, перемогу в якому здобуде команда, яка краще реалізує свої моменти. Наразі більшим фаворитом виглядає команда Мед саме за заслуги у форматі 11x11, проте Progress Kids провів 3 матчі у чемпіонаті 8x8 і  демонструють гарний футбол. Тож хто переможе, а можливо буде і нічия, дізнаємось вже в неділю вранці.

Історія особистих зустрічей на боці гостей. Syndicate йде серед лідерів групи А і налаштований не збавляти оберти. Протистояти їм буде молода амбітна команда, Валерія Васильєва. Якщо господарі зберуть оптимальний склад, то зуміють дати гідний матч супернику, в іншому випадку Syndicate здобуде легко четверту перемогу в чемпіонаті. 

Кристал після двух стартових турів має одне очко. No sense лідер групи B, 3 перемоги на старті. Господарі вміють нав'язувати свій футбол. Як показали попередні тури Кристал мало забиває і мало пропускає, а  No sense натомість забитих 15голів, пропущених лише 1 гол, після 3-х турів. На цей раз гостям протистоятиме команда, яка на старті  чемпіонату відібрала очки у срібного призера, Брюге, а в минулому турі ледь це не зробили проти  чемпіона 2023року, Molfar. Цікавий матч, в якому фаворита виділити складно, адже перемогу в цій грі може здобути як одна так і  інша команда. Прогноз нічия або мінімальна перемога команд.

В ці йгрі багато буде залежати від оптимального складу команд. Molfar після стартової поразки від B1, потроху набирає оберти, проте і Алсер зараз в гарних фізичних кондиціях. Фаворитом матчу є Molfar, хоча Алсер довели вже, що точно просто так перемогу не віддадуть, як це було  в минулому турі в грі з Брюге. Якщо ми побачимо такий настрій господарів на перемогу, то більш іменитим гостям буде дуже не просто виграти цей матч.

 Один з ключових матчів тура. Команди між собою грали  5 разів. По 2 перемоги у кожної і одна нічия.  Для енергетиків безперечно втрата через дискваліфікацію лідера атак, Дениса Митника болюча, проте вони і без нього мають якісний склад, готовий дати бій чемпіону. Республіка в шаленій формі і хто як не Енерго може і знає як обігрувати цю команду. Очікуємо видовищний матч, який подарує позитивні емоції вболівальникам.

Гравці Фристайла в минулому турі нарешті забили перший гол в чемпіонаті, хоча знову розгромна поразка від суперника. Максимус також програв. Тепер обидві команди налаштовані лише на перемогу. Фаворитом є команда Максима Фролова, яка має брати в цій грі 3 очки. Проте господарі зроблять все, щоб цього не сталось і будуть докладати зусиль за свою першу перемогу в чемпіонаті.

Сокіл гратиме проти Нової Англії. Як не дивно, свій перший спаринг напередодні чемпіонату, гравці Нової Анлії зіграли саме проти Сокола і тоді розгромно поступились. Від того часу гості провели 3 матчі, в яких помітний прогрес в їх грі. Сокіл має вигравати і брати 3 очки, проте впевнений, що Нова Англія матиме свої аргументи і зробить все, щоб здобути позитивний результат в цьому матчі.

Ох, який матч на нас очікує на завершення ігрового вікенду! Центральна гра тура. Історія особистих матчей на боці Брюге. Цікавим є факт, що в основний час B1 жодного разу не перемагало. Матч минулого чемпіонату в ракурсі відомих подій, які відбулись під час гри, не дуже хотілось би згадувати. Впевнений, що обидві команди зробили висновки з того часу і на цей раз ми побачимо лише футбол і він буде найвищого гатунку. Прогнозувати переможця складно, обидві команди в хорошій формі підходять до особистої зустрічі.  Цілком ймовірно буде результативна нічия 2-2 або ж мінімальна перемога. А хто виявиться сильнішим, дізнаємось вже в неділю у вечері.

Дякуємо ЗСУ! Героям Слава!